29 Mart 2024 Cuma

City takibe devam ediyor

Premier Lig’de geçen hafta aldığı Manchester United maçında aldığı mağlubiyetle ezeli rakibinin 6 puan gerisie düşen Manchester City, Newcatle United deplasmanında altın değerinde bir üç puanla döndü.

Son şampiyon Manchester City, Sports Direct Arena’da Newcastle United’a konuk oldu. Maça ev sahibi çok hızlı başladı ancak ilk beş dakikada bulduğu iki kritik pozisyonda Joe Hart gole izin vermedi.

10. dakikada hızlı gelişen Manchester City atağında, Yaya Toure‘nin pasında Nasri sağdan ceza sahasına girdi ve topu Agüero’ya verdi. Arjantinli yıldız ise topu boş ağlara yolladı. 

Golden sonra evi sahibi oyundan düşerken, City ise oyunun hakimiydi. Konuk takımın baskısı sonuç getirdi ve 39’da Javi Garcia farkı ikiye çıkardı. Böylece Mancini’nin öğrencileri soyunma odasına 2-0 önde gitti.

İkinci 45 dakikaya ise ev sahibi fırtına gibi başladı. Oyunu rakip yarı alana yılan Newcastle United, golü de 51’de Demba Ba ile buldu. Golden sonra da ev sahibi takımın baskısı sürdü ancak skorun eşitlenmesini Joe Hart izin vermedi. 78’de organize gelişen Manchester City atağında ise Yaya Toure isabetli vuruşu ile maçın skorunu 3-1 olarak ilan etti.

Böylece Manchester City 36 puanda haftayı tamamlarken, Newcastle United ise 17 puanda kaldı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER