25 Nisan 2024 Perşembe

Kartal 2 puanı Ankara’da bıraktı

Ligde üstüte 3 galibiyetin ardından Eskişehirspor ile 2-2 berabere kalan hafta içi de Türkiye Kupası’na veda eden Beşiktaş, Gençlerbirliği ile de 1-1 berabere kaldı ve Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin olduğu haftayı değerlendiremedi.

İlk dakikalarda sağlı sollu ataklarıyla Beşiktaş’ın kalesini ablukaya alan Gençlerbirliği aradığı golü 18. dakikada buldu. Azofeifa’nın ortasında arka direkte kendini unutturan Kulusic takımını 1-0 öne geçirdi.

Beşiktaş golden sonra oyunu dengeledi. 36. dakikada, soldan gelişen atakta Veli ceza sahasına girdi ve topu geriye, Olcay’a çıkarttı. Olcay’ın sert şutu savunmaya da çarpıp kaleci Ramazan’ı yanıltınca Beşiktaş’ın beraberlik golü geldi. Böylece ilk yarı 1-1 berabere sonuçlandı.

İkinci yarıda çok tempolu, üst düzey bir futbol vardı. İki takım da bol bol pozisyon buldu. Gençlerbirliği Hurşut ve Jimmy’yle golleri kaçırırken Almeida’nın 67-72. dakikalar arasında kaçırdığı üç net pozisyon vardı.

İki takım da ikinci yarıdaki güzel futbolu golle süsleyemeyince maç ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 bitti.

Bu skorla Beşiktaş, 16. haftayı 27 puanla tamamlamış oldu.

GENÇLERBİRLİĞİ – BEŞİKTAŞ 

STAT: Atatürk
HAKEM: Suat Arslanboğa

GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan, Cem Can, Aykut, Kulusic, Tosic, Petrovic, Özgür, Hurşut, Azofeifa (Dk. 84 Mehmet), Jimmy Durmaz (Dk. 86 Ekigho), Lekic (Dk. 90 Artun)
TEKNİK DİREKTÖR: Fuat Çapa

BEŞİKTAŞ: McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Uğur Boral, İbrahim Toraman, Veli, Necip, Olcay, Holosko (Dk. 86 Batuhan), Almeida
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

GOLLER:
 Dk. 19 Kulusic, Dk. 36 Olcay
SARI KART: Dk. 25 Hilbert, Dk. 31 Aykut, Dk. 53 Ersan, Dk. 54 Azofeifa, Dk. 77 Özgür, Dk. 81 Ramazan, (Dk. 88 Veli)

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ