25 Nisan 2024 Perşembe

Giray Bulak Mersin’de

Mersin İdman Yurdu kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, Radison Blue Otel’de düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, teknik direktör Nurullah Sağlam ile yollarını ayırdıklarını hatırlatarak, takıma çok önemli katkıları olan Sağlam’a teşekkür etti. Ayrılığın ardından takımın başına getirebilecekleri 3 isim belirlediklerini ifade eden Kahramanlı, ”Bu isimler arasında Giray Bulak birinci sıradaydı. Diğer 2 arkadaşlarımızla birkaç kez telefonla görüşmem oldu. Onun dışında görüşmedik. Giray hocamızla İstanbul’da buluştuk” dedi. Kahramanlı, Bulak’ın Mersin’i ve Mersin İdman Yurdu’nu çok sevdiğini dile getirerek, şöyle konuştu:
”Bizim teklifimizi ve şartlarımızı kabul ettiği için hocamıza teşekkür ederim. Hocamızla Mersin İdman Yurdu ile ilgili neler yapabileceğimizi de konuştuk. Tesisler, altyapı, gelecek veya gidecek oyuncularla ilgili her şeyi konuştuk. Dün akşam itibariyle Mersin’e gelen hocamız, artık takımımızın başında. Hocamızla Mersin’de çok güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum.” Teknik Direktör Giray Bulak ise Trabzonspor’dan müsaade alarak Mersin’e geldiğini, hep birlikte başarılı olmaya çalışacaklarını söyledi.

”Kardeşim ve meslektaşım” diye nitelendirdiği Nurullah Sağlam’a bundan sonraki yaşamında başarılar dileyen Bulak, ”Sağlam, takımı çok önemli bir yerden alıp çok önemli yerlere taşımış. Bunda basının da çok önemli destekleri olmuş. Umarım aynı desteği bana da sağlarsınız” dedi. Takımı daha iyi yerlere taşımak istediğini bildiren Bulak, ”Tabi ki, bugün itibariyle takımın bulunduğu yer bize göre değil. El birliği içerisinde takımı daha iyi yerlere taşıyabileceğimize inanıyorum” diye konuştu.
Bulak, devre arasında takıma takviye düşünüp düşünmediği yönündeki soruya da, ”Tabi ki tüm hocalar geldiklerinde takımı irdeler. Nerelerde sorun olduğu belirlenir. Biz de aşağı yukarı bir belirleme yaptık. Bugün ve pazar günü yapılacak 2 maçı izleyeceğim. Kimlerle neler yapabileceğimizi, hangi yerlere neler yapılması gerektiğini göreceğiz. Zaten daha önceden aşağı yukarı bildiğimiz bir kadro” yanıtını verdi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ