25 Nisan 2024 Perşembe

Ben hapis yattım siz ne yaptınız

Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Aziz Yıldırım, Karabükspor maçında kendisini ve Aykur Kocaman’ı istifaya davet eden taraftara isyan etti.

Aziz Yıldırımın konuşmasından satır başları;

“Aykut Kocaman’a sakın istifa etme dedim” 
 
“Seyirci istifa diye bağırınca hissettim onun için soyunma gittim. Aykut Kocaman’a sakın istifa etme dedim. Futbolculara da gölge oyunu gibi oynuyorsunuz, yanınızdan geçip gidiyorlar. Koşan bu takımda kalır, koşmayan gider dedim.” 
 
Ben Fenerbahçe için 1 yıl hapiste yattım, onlar ne yaptı!
 
Yıldırım, kendisini istifaya davet eden Fenerbahçe taraftarı için, “Ben Fenerbahçe için 1 yıl hapiste yattım, onlar ne yaptı! Kaldı ki seyircinin büyük bir kısmı da onlara tepki koydu. Tamam şimdi geride kaldık ama ikinci yarıda da rakipleri geride bırakabiliriz.”
 
Futbolcunun kafasının değişmesi lazım
 
“Kimse Sow’un yanına gitmiyor. Futbolcular istedikleri zaman oynuyorlar. Seyirci böyle zamanda takıma sahip çıkacak. Oyuncular hocaya değil, kendilerine bakacak. Biz Aykut Kocaman’ın istifasını kabul etsek de futbolcunun kafasının değişmesi lazım.”
 
Ligde şampiyon olamazsak Avrupa’da şampiyon oluruz
 
Transfer için de açıklamalarda bulunan Yıldırım, “Aykut da çalışıyor biz de çalışıyoruz. Tabi transfer olacak. Çok ciddi transfer olacak. Hep beraber gayret edelim. Herkes destek olsun hocayı geri döndürelim. Ligde şampiyon olamazsak Avrupa’da şampiyon oluruz.”
- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ