23 Nisan 2024 Salı

Meireles Nouma gibi gönderilmeli

Trabzonspor Kulübü yöneticisi Hasan Yener, Raul Meireles’in Beşiktaş’ın ahlak dışı hareketler sebebiyle yollarını ayırdığı Pascal Nouma gibi Fenerbahçe’den gönderilmesi gerektiğini söyledi.

Hasan Yener, “Başkanımız Sadri Şener, Meireles’in hakem Halis Özkahya’ya yaptığı yakışıksız hareketi ifade etmek için açıklama yaptı. Sahalarda bu tarz hareketleri kabul etmek mümkün değil. Nouma yıllar önce Beşiktaş’ta Fenerbahçe’ye attığı golün ardından edep yerini tutarak bir harekette bulunmuştu. Beşiktaş o hareketten sonra Nouma ile yollarını ayırdı. Fenerbahçe’den de aynı davranışı bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray ile oynadıkları maçta taraftarların Burak Yılmaz’a gösterdiği tepkiyi de değerlendiren Yener, “Umut karşılıklı anlaşma ile Avrupa’ya gitti ve burada alkışlandı. Burak da yabancı bir takım formasıyla Avni Aker’e gelseydi alkışlanırdı. Burak’ın dediklerine kısmen katılıyorum. Avrupa’ya transferinde sorun olunca Galatasaray’a gitti ve tepki aldı. Sahaya atılan yabancı maddeleri ve küfürü ise tasvip etmiyoruz.” şeklinde konuştu.

Ligin ikinci yarısı için umutlu olduğunu belirten Hasan Yener, “İkinci yarıda taraftarlarımıza zevk ve güven veren bir Trabzonspor izletmek istiyoruz. Temiz futbol, fair play ve rakibe saygı konusunda herkes sorumluluğunun bilincinde olmalı.” yorumunu yaptı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ