28 Mart 2024 Perşembe

Ozan İpek Kasımpaşa yolunda

Bursapspor’da kadro dışı kalan Ozan İpek, devre arası transferi ve takımı hakkında açıklamalar yaptı.

Devre arasında büyük ihtimalle takımdan ayrılacak olan Ozan İpek, futbolu çok özlediğini dile getirip Şota Arvaladze ile bire bir görüştüğünü  ifade ederken “Çok etkileyici bir konuşmaydı. Şota hoca beni istediğini söyledi. Ben de İstanbul’a yanına gittim. Fiyatlar konuşuldu. Kulübün hedefleri ile ilgili bilgiler verildi. Gerçekten inanılmaz bilgiler. Gidip görüşmemin bir nedeni de oydu. Düşünceleri gerçekten çok profesyonel. Beni ikna amaçlı bir konuşmaydı. Gelmek istiyor muyum diye soruldu. Artık gerisi Bursaspor kulübüne kaldı” diye konuştu.

Kendisine Kasımpaşaspor dışındaki takımların da tekliflerde bulunduğu haberlerini aldığı söyleyen Ozan, “Ben de duyuyorum. Kiralık istedikleri konusunda konuşmalar geçiyor. Antalya zaten benim şehrim. Ama henüz cevap vermedim. Menajerimle oturup değerlendireceğiz. 10 gün içinde karar vereceğim. Kasımpaşaspor daha yakın gibi duruyor şu anda. Elbette ki seçici olacağım. Babamın büyük etkisi olacak. Ben karar vermekte zorlanıyorum. ” dedi.

Artık affedilse bile Bursaspor’a dönmeyeceğini söyleyen yetenekli oyuncu, Bursa’ya kırgınlığının olmadığını, kimseyle kavgalı ayrılmadığını kaydederken, “Taraftar açısından, yönetim açısından bir sıkıntı yaşamadım. Aramızda kötü bir konuşma da geçmedi. Zaten kimseyle de konuşmadım. Yıllardır konuştuğum iki hoca var. Biri Birol Berkem, diğeri Mutlu Topçu. Özellikle Mutlu Hoca. Belki hayatımın sonuna kadar irtibatımı kesmeyeceğim tek kişidir. Orada tek görüşeceğim insan da odur” şeklinde konuştu.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER