25 Nisan 2024 Perşembe

Yeni Emre ‘Valbuena’

Fenerbahçe‘de sezon başında ayrılan Emre Belözoğlu’nun yerine Mehmet Topal transferi yapılmış ancak farklı oyun stilleri nedeniyle bir türlü istenilen verim elde edilememişti.

Emre Belözoğlu gibi orta sahada hem savaşan hemde oyun kurabilen oyuncu arayışlarına giren Fenerbahçe yönetiminin en çok ilgilendiği oyuncu Marsilya’lı Mathieu Valbuena.

Marsilya’nın maddi krizle boğuşması ve Avrupa’dan elenmesi sebebiyle bu oyuncuyu satmaya yanaşması transferi öncelikli kılıyor. Ve Fenerbahçe ile idari menajer Hasan Çetinkaya’nın Fransa piyasasındaki gücü, bu transferi daha da olumlu hale getiriyor.

Kadıköy’de oynanan maçta Marsilya’nın ilk golünü harika çalımlar sonrasında atmayı başaran 1.67’lik oyuncunun yaklaşık bonservis bedeli 12 milyon Euro. Fizik ve tarz olarak Emre Belözoğlu’na çok benzeyen, kanatlarda ve forvet arkasında oynayabilen Mathieu Valbuena, ilk yarıda 33 maça çıktı ve 4 gol, 9 asistlik bir performansla hem Marsilya’da hem de Fransa Milli Takımı’nda başarılı bir performans sergiledi.

Mathieu Valbuena kimdir?
 
Adı- Soyadı: Mathieu Valbuena
Ülkesi: Fransa
Altyapı kariyeri: Bordeaux (Fransa)
Oynadığı takımlar: Libourne Saint Seurin (53 maç, 2004-2006)
Marsilya (166 maç, 2006- …)
Milli takım: 11 maç
- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ