20 Nisan 2024 Cumartesi

Başımızın belası Batuhan

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, tatilini geçirdiği Kıbrıs’ta Girne Amerikan Üniversitesi’nin paneline konuşmacı olarak katıldı. İşte Samet Aybaba’nın konuşmasından satırbaşları;

Batuhan başımızın belası
“Forvet olarak sadece Almeida vardı elimizde. Yani siz bu transferlerin hikâyelerini bilmediğiniz içinzannediyorsunuz ki her şey önümüzdeydi ve biz gittik Batuhan’ı, McGregor’u, Uğur Boral’ı aldık. İnsanlar ‘Nasıl böyle hatalı transfer yapıyorlar?’ diye düşünüyor. Biz bunları hep küçük küçük hamleler olarak düşündük.”

“İleride oynatabileceğimiz sadece Almeida vardı. Almeida sakatlanırsa kimi oraya koyacağız diye bir sürü plan yaptık. Her gün başımız ağrıyor arkadaşlar. Günde 2 kez asprin içiyoruz. Saha içinde “Kimi çıkaralım?”, “Kimi değiştirelim?”, “O olmazsa üçüncü kim?” diye kafa patlatıp duruyoruz. Yine ortaya bir şey çıkmıyor.”

“Mesela ‘Batuhan’ı alalım’ dedik o sıra kiralık satışa çıktı biz de aldık. O başımızın belası. Şimdi devre arası onun performansına bakacağız. Onun gerçekten bir şeyleri daha iyi yapmak için önünde devre arası kampı var. Yapmazsa bizim de yapacağımız bir şey yok arkadaşlar.”

FERNANDES’İ SATMAYIZ!
Aybaba Fernandes konusuna son noktayı koydu: “Fernandes’i değil F.Bahçe’ye, dünyadaki hiçbir takıma vermem.”

Cenk kendini geliştirmeli
“Ben de yerli kalecinin oynamasından yanayım. Ama Cenk’in gelişim sürecini tamamlaması lâzım. Cenk çok iyi bir çocuk, çok yetenekli ama şu an Beşiktaş biraz daha farklı bir mücadele verecek. Kendisini geliştirmesi lazım. Çok aradık, sonunda McGregor’u aldık.”

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER