25 Nisan 2024 Perşembe

Galatasaray müthiş bir takım

Galatasaray ve Barcelona’nın eski teknik direktörü Hollandalı efsane Frank Rijkaard, sarı-kırmızılı ekibin onun zamanına oranla çok daha güçlü bir kadrosu olduğunu ve teknik heyetinde oldukça kaliteli isimlerden oluştuğunu düşünüyor.

Arabistan Milli Takımı’nı çalıştırmakta olan tecrübeli teknik direktör, “Galatasaray adına çok mutluyum. Çok büyük bir kulüpler ve muazzam taraftarları var. Ben takımın başındayken ne yazık ki işler biraz farklıydı. Bir başarı elde edemedim ve büyük yıldızlara da imza attırma şansım olmadı.” şeklinde konuştu.

FIFA.com’a konuşan Hollandalı, “Benim zamanımdaki Galatasaray kadro olarak çok zayıftı. Özellikle savunma ve orta sahaya takviyeler yapmak istedim, takımın buna ihtiyacı vardı. Ne yazık ki bunlar gerçekleşmedi, lige iyi başladıki ama arkasını getiremedik. Şimdiyse harika bir kadro ve müthiş bir teknik heyet takımın başında. Eski takımım adına mutluyum, başarılı olmalarını istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Bir zamanlar başında bulunduğu ve şu anki Barcelona futbolunun da temellerini atan isimlerden biri olarak anılan Rijkaard, “Barcelona’yı durdurabilecek sihirli bir kurşun yok, başka bir oyun sistemi de yok. Ancak katı ve disiplinli savunma yaparak onların oyununun işe yaramamasını umabiliyorsunuz. Bu da her zaman işe yaramıyor. Dünya futbolu, Barça’nın oyun şekline adapte olmak zorunda.” dedi.

Lionel Messi’yle de çalışan ve ona forma şansını tanıyan teknik direktör olan 50 yaşındaki efsane, “Messi sadece futbolcu olarak değil, insan olarak da müthiş biri. Yetenekli bir futbolcu olmasının yanı sıra mental olarak da üst seviye bir oyuncu. Bunlara ek olarak kendini futbola adamış biri, basitçe konuşmak gerekirse o futbolun en iyisi.” sözleriyle eski oyuncunu övdü.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ