19 Nisan 2024 Cuma

Burhan Eşer Mersin’de

Mersin idman yurdu başkanı Ali Kahramanlı, renklerine bağladıkları Burhan Eşer‘in Mersin’i tercih etmesinden dolayı futbolcuya ve Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal’a teşekkür etti.

Kahramanlı, ”Burhan’ın Mersin’e çok büyük katkı yapacağını düşünüyoruz. Burhan çok fazla söz söylemeye gerek bırakmayan bir kişi. Çünkü çok karakterli, deneyimli ve akıllı bir kardeşimiz. İnşallah bu dönem bizimle birlikte Mersin’e çok şey katacak” dedi.

Burhan Eşer sözleşmesini sezon sonunda yenileyip, satın almayı istediklerini kaydeden Kahramanlı, ”Yine o zaman da Halil başkanın bize yardımcı olacağını biliyoruz. Bizim Halil başkanla aramızda paranın lafı konuşulmaz” dedi.

Eskişehir’de sıkıntılarım vardı
Burhan Eşer de, Mersin’e gelmeyi kendisinin de çok istediğini söyledi. Mersin İdman Yurdu’nun takım olarak şanssız bir ilk yarı yaşadığını anlatan Eşer, şöyle devam etti:

”Başkanın bu transferde çok emeği oldu. Ben de burayı çok istedim. Çünkü benim hedeflerim var. Eskişehir’de oynamadığım sürede, düzenli forma şansı bulamadığım için birtakım sıkıntılar yaşadım. Bunun üzerine oturup, transfer tekliflerini değerlendirdik. Mersin İdman Yurdu’nun bize daha hayırlı olacağını düşündük. Buraya katkı yapmak için geldim. Hem ben hem de diğer arkadaşlarımla Mersin’i layık olduğu yere getireceğiz.”

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER