20 Nisan 2024 Cumartesi

Ayrılmayı düşünmüyorum

Manuel Fernandes’in basın toplantısında öne çıkan satırbaşları şunlar oldu:

-İstanbul’da hava şartları kötü ve buraya geldik. 10 gün ayrı kaldık, takımla özlem giderdik. Bu güzel hava eşliğinde çalışma imkanı bulduk. Çalışmalarımız çok iyi geçiyor. Sakatlığımdan sonra burada olmaktan çok mutluyum.

-İlk yarı bizden beklenenin tam tersi performansı sergiledik. Liderin sadece 3 puan gerisindeyiz. İkinci yarıda aynı performansı tekrarlamak ve üzerine koymak gibi hedeflerimiz var.

-Uzun süre sonra dün takımla idmana çıktım. İdmanda tabii ki %100 performans sergileyemedim. Hedefim İstanbul BB maçında oynamak. Ama bu idmana çıkmak benim için büyük bir adımdı.

-Ben hiçbir zaman Beşiktaş’tan gitmek istediğimi söylemedim. Hugo Almeida hakkında da bilgim yok. Altı ay önceki bakış açım hiç değişmedi. Bütün arkadaşlarım adına konuşabilirim, biz elimizden geleni sonuna kadar yapmak için buradayız. Benden bekleneni yüzde 100 olarak vermek için buradayım.

-Daha burada 1,5 senelik kontratım var. Zamanı gelince, kulüp de kalmamı isterse oturup anlaşırız.

– Bütün gazeteciler işlerini yapıyor. Ben böyle yaşıyorum. Gece de dışarı çıkıyorum. Onlar beni haber yapıyor diye hayatımı kısıtlayamam.

-Takımın içinde sadece ben değil, gençlere yardımcı olacak çok fazla tecrübeli isim var. Ben nasıl gençken tecrübelileri örnek aldıysam, gençlere de bir şeyler öğretmek beni çok mutlu ediyor.

-Şu an için benim önceliğim bir an önce sakatlığımı atlatıp takıma geri dönmek. Milli takımdan kariyerinden ziyade burayı düşünüyorum. Bu belki garip gelebilir.

-Geçen sene kaliteli oyuncular vardı ama bütün olamadık. Bu sene iyi bir grubuz ve saha içinde bir gol olduğu zaman ya da saha dışında olduğumuz an, her şeyi kendimiz yapar gibi mutluluk duyar hale geldik. Kaliteler tartışabilir ama bu sene çok iyi bir grubuz.

-Valencia’da düşüş yakalamıştım ama şu an çıkış içindeyim.

-Hocamızın elindeki kısıtlı kadroyla çok iyi iş çıkarttığını düşünüyorum. Bütün oyunculardan alabileceği en yüksek verimi alıyor. Hocamla aramız çok iyi. Bana iyi davrandı. Onun hakkında kötü bir şey söyleyemem.

– Ben buraya çalışarak geldim. Benim çalışmamın sonunda taraftarın bana ilgi göstermesi çok sevindirici. Futbolda her şey çabucak unutulabiliyor. Ben iyi çalışıp burada kalmak istiyorum.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER