Home Futbol Haberleri Süper Lig Erteleme maçı Akhisar’ın

Erteleme maçı Akhisar’ın

erteleme-mac-akhisar-n
Spor Toto Süper Lig’de 15 . haftada oynanması gereken ama yoğun yağış nedeniyle 16. dakikada ara verilen Akhisar Belediye-Medical Park Antalyaspor maçı oynandı. Manisa 19 Mayıs Stadı’nda karşılaşan iki ekibin mücadelesi ev sahibi takımın son dakikada attığı golle sona erdi.
 
Akhisar belediye maçı kontrolünde tutup gol pozisyonu üretmeye çalışırken MP Antalyaspor daha çok hızlı hücumlarla etkili oldu. Maçın son dakikasına kadar iki ekip de bulduğu fırsatları değerlendiremezken 90+3’te ev sahibi ekip serbest vuruş kazandı. Sertan Vardar’ın arka direğe kestiği kestiği topa kafayı Kenan vururken Topu kontrol etmekte zorlanan Hakan Arıkan’dan önce Uğur dokunarak golü attı. Hakem Özgür Yanaka’nın düdüğünden sonra Antalyasporlu oyuncuların faul itirazı sonucu değiştirmedi ve Akhisar 3 puanı aldı.
 
Sezonun ilk yarısını son sırada tamamlayan Akhisar Belediye bu galibiyetle puanını 15’e yüksletti ve averajla son sırada kaldı. Medical Park Antalyaspor ise 30 puan ve averajla üçüncü sıradaki yerini korudu.
 
AKHİSAR BELEDİYESPOR – MP ANTALYASPOR
STAT: 19 Mayıs
HAKEM: Özgür Yankaya

AKHİSAR BELEDİYESPOR : Oğuz, Emrah, Sonko, Uğur, Çağdaş, Kenan, Merter, Sertan, Mustafa, Ahmet, Bruno
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

MP ANTALYASPOR: 
Hakan, Koray, Emre, Deniz, Ergün, Isaac, Uğur, Aissati, Murat, Tita, Diarra
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek
Gol: 90+2 Uğur

Exit mobile version