29 Mart 2024 Cuma

Terim’de Sneijder’i istiyor

Galatasaray’ın unutulmaz file bekçisi Claudio Taffarel teknik direktör Fatih Terim’in de Sneijder transferine onay verdiğini söyledi.

Transfer yılan hikayesine dönen Wesley Sneijder’in Galatasaray’a gelip gelmeyeceğini uzun süredir basının gündemini meşgul ediyor. Yönetiminin ısrarlı bir şekilde Sneijder transfer için çalışmasının aksine teknik direktör Terim’in Hollandalı oyuncuyu takımın dengesini bozacağı gerekçesiyle istemediği yönünde çıkan haberlerse gündemi yine değiştirdi.

Konu hakkında La Gazzetta dello Sport’a konuşan Brezilyalı futbol adamı, “Fatih Terim onu kesinlikle istiyor. Haberler gerçek değil. Ama Sneijder gelirse de sistem değişecek. Şu an iki forvetle oynuyoruz. Böylesine bir dünya yıldızı içn her teknik adam sisteminde değişiklikler yapar.” diye konuştu.

Sneijder’in Türkiye’ye oynamak için gelmesi gerektiğini de sözlerine ekleyen Taffarel, “Bazıları Türkiye’yi Arabistan gibi sanıyor. Buraya yatıp, dinlenmeye gelemezsiniz. Sneijder de buna göre buraya gelmeli.” ifadelerini kullandı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER