26 Nisan 2024 Cuma

Kartal liderlik şansını kullanamadı

Spor Toto Süper Lig’in 18. hafta maçında Beşiktaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor 2-2 berabere kaldı.

Karşılaşmaya Beşiktaş hızlı ve baskılı başlasa da 22. dakikada konuk ekip öne geçti. Edin Vişça’nın soldan getirdiği top Webo’nun önünde kaldı, Webo da Holmen’e çok şık bir asist yaptı, Holmen penaltı noktasından topu ağlara gönderdi: 0-1.

28. dakikada Holsko’nun şutunda Eduardo çok başarılı olsa da o ataktan doğan kornerde yenen gole engel olamadı. Oğuzhan’ın köşe vuruşunda kafayı vuran Sivok beraberliği sağladı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda iki taraf da gole yakın bir oyun sergiledi ancak golü bulan taraf, 56. dakikada Olcay’ın çaprazdan nefis şutunda Beşiktaş oldu. Bu golden hemen 7 dakika sonra, oyuna yeni girmiş olan Doka’nın savunmaya da çarpan şutunda İBB beraberliği yakalamayı başardı: 2-2

Bu dakikadan sonra iki takım da skordan memnunsuz ve gol arayan bir oyuna yöneldi ancak dakikalar ilerledikçe yorgunluk da arttı ve karşılaşmada başka gol olmadı.

BEŞİKTAŞ – İSTANBUL BB
STAT: İnönü
HAKEM: Serkan Çınar

BEŞİKTAŞ: McGregor, Hilbert, İbrahim Toraman, Sivok, Emre, Necip, Holosko, Oğuzhan (Dk. 68 Fernandes), Veli, Olcay (Dk. 81 Uğur), Almeida
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

İSTANBUL BŞB: 
Eduardo, Geraldes, Can Arat, Metin Depe, Ekrem, Cihan, Zeki, Visca, Holmen, Tom (Dk. 60 Doka) (Dk. 83 Mahmut), Webo
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Korkmaz

GOLLER: Dk. 22 Holmen, Dk. 28 Sivok, Dk. 57 Olcay, Dk. 65 Doka, 
SARI KARTLAR: Dk. 36 Webo, Dk. 47 Geraldes, Dk. 48 Emre, dk. 70 Metin, Dk. 88 Can


- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ