19 Nisan 2024 Cuma

Sneijder Pazartesi geliyor

Lutfi Arıboğan’ın o sözleri;

“Wesley Sneijder’e ailemize hoş geldin diyoruz. İnşallah çok da başarılı olacak. Bir müddet de bu konu kamuoyunu meşgul etti. Bugün itibari ile mutabakata varıldı. İnşallah yarın geldiğinde son noktayı koyacağız.

Bu tip büyük oyuncu transferleri çok süratli olmuyor. Bu süreçi son derece dikkatli ve doğru yönettik. Inter’in bir oyuncusuydu sonuçta, ilk önce başkanları ile görüştük. Daha sonra oyuncu ile görüştük.

Oyuncunun Inter ile ilişkileri, süren sözleşmesi vardı ama G.Saray’da oynamaya niyetliydi. Bu düzeyde bir oyuncuyu ülke değiştirmesi bir anda olmuyor. O yüzden 10 günlük süreç bununla geçti. Olumsuzluk ise hiçbir anda olmadı.

Oyuncu düzeyinde ilk andan, birkaç saat öncesinde sonuca varana kadar hiçbir olumsuz durum olmadı. Sneijder Galatasaray için hiç tereddüt etmedi. Anlaşma yönünde hiç bir sıkıntı olmadı. Tamamen Inter tarafıyla ilgili sıkıntılar vardı.

Pazartesi günü saat 15.30 civarı Sneijder ile birlikte İstanbul’a geleceğiz. Sneijder artık son derece mutlu. Şu an eşyalarını topluyor. Zaten hazırlanmaya başlamıştı.”

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER