29 Mart 2024 Cuma

Belhanda için İnter devrede

Fenerbahçe, Belhanda transferi için görüşmelere başladığını borsaya bildirdi ancak Montpellier Başkanı Louis Nicollin Sarı-Lacivertlileri üzecek bir açıklama yaptı.
 
Nicollin, yaptığı açıklamada “Fenerbahçe ile durumumuzda en ufak bir ilerleme yok ama Inter, Belhanda için 14 milyon Euro’luk teklifini bugün (dün) bize geçti. Ben de Inter’le anlaştım. Oyuncunun menajerine de Inter’le görüşmesi için gerekli direktifi verdim. Tahmin ediyorum ki transferin galibi Inter oldu. Fenerbahçe ekonomik konularda inatçı davranınca bu kararı aldım. Her futbolcunun bir fiyatı var, Belhanda’nın da 8 milyon Euro değil” ifadelerini kullandı.
 
Ancak Inter Kulübü Sportif Direktörü Marco Branca, Fenerbahçe’nin gündemindeki Younes Belhanda için hiçbir zaman transfer teklifinde bulunmadıklarını açıkladı.

İtalyan kulübün resmi internet sitesine bir açıklama yapan Branca, “Montpellier kulübünün başkanını yalanladığımız için üzgünüz, ancak Inter kulübü olarak Younes Belhanda için hiçbir zaman transfer teklifinde bulunmadık” ifadesini kullandı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER