17 Mayıs 2024 Cuma

Sissoko’dan 6.5 yıllık imza

Fransız oyuncuya ödenecek bonservis ücreti açıklanmazken Sissoko’nun yeni takımında 7 numaralı formayı giyeceği açıklandı.

Transferin ardından Newcastle United’in resmi internet sitesine konuşan Sissoko dünyanın en iyi liginde futbol oynayacağı için mutlu olduğunu belirterek, “Newcastle United çok büyük bir kulüp ve Premier Lig dünyanın en iyi ligi. Oyun tarzımın Premier Lig’e uygun olduğunu düşünüyorum. Newcastle taraftarlarının ne kadar muhteşem olduğunu duydum ve takımımla ilk maçıma çıkmak için sabırsızlanıyorum. Burada yeni bir maceraya atılıyorum ve amacım sezonun geri kalanında takımıma elimden geldiğince yardımcı olabilmek.” ifadelerini kullandı.

Newcastle Menajeri Alan Pardew ise ara transfer döneminde yaptıkları takviyelerle güçlendiklerini belirterek, “Ocak ayı transfer döneminde kadromuza yeni isimler kattık ve Moussa’nın gelişiyle birlikte daha da güçlendik. Kendisi takımımıza enerji katacak değerli bir oyuncu. Yeni transferlerle birlikte kadromuzda ilk 11’e girebilmek için zorlu bir rekabet olacak.” şeklinde konuştu.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ