26 Nisan 2024 Cuma

Fener Semih’e duacı

6. dakikada sol kanattan gelişen Gaziantepspor atağında Turgut, meşin yuvarlakla ceza alanına kadar girdi. Turgut’un attığı topa kimse dokunamayınca, Fenerbahçe defansı tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakikalar 19’u gösterirken Cenk’in Fenerbahçe ceza sahası önündeki sert vuruşunda, top auta çıktı. 

Bu pozisyondan yedi dakika sonra Kuyt’un sektirerek vurduğu top, Gaziantepsporlu futbolculara çarptı. Sow’un dönen topa vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Karcemarskas’ta kaldı. 

30’da Orhan’ın sağ çaprazdan ortaladığı topu iyi takip eden Sow’un röveşatasında meşin yuvarlak auta çıktı. 

Sadece üç dakika sonra hızlı gelen Gaziantepspor’da Sernas penaltı noktasında topla buluştu, ancak boş pozisyonda topu üstten auta gönderdi.

42. dakikada Turgut, orta sahadan sürükleyerek getirdiği topu ceza sahası önünde Sernas’a verdi. Sernas, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve Gaziantepspor, soyunma odasına 1-0 üstünlükle girdi.

İkinci yarıya Gaziantepspor rakip sahada etkili başlasa da, en ciddi pozisyonu 51’de Fenerbahçe yakaladı. Ceza sahasına gönderilen topta Cristian Semih’e aktardı, Semih kale ağzından vurdu, top Karcemarskas’ta kaldı.

54’te ise Gaziantepspor ciddi bir pozisyondan yararlanamadı. Fenerbahçe’nin ceza sahasına kestiği top sonrası boş kalan yarı alanda topu alan Cenk Tosun, 50 metre top sürerek ceza sahasına girdi ancak çok çok kötü vurdu.

Fenerbahçe, aradığı beraberlik golünü 65’inci dakikada buldu. Sağ taraftan ceza sahasına giren sarı lacivertli ekipte Mehmet Topal yerde kaldı, ancak topu Sow’a aktarmayı başardı ve kale alanının köşesinden vuran Sow, skora dengeyi getirdi.

Moussa Sow, golün hemen ardından ceza sahası dışında buluştuğu topa harika vurdu, top az farkla auta gitti. Bu pozisyondan iki dakika sonra ise Turgut Doğan’ın harika plasesini Volkan mükemmel kurtardı.

83. dakikada ise Fenerbahçe’ye üç puanı getiren gol geldi. Semih Şentürk, yarı alanın ortasından gelen kafa pasında ceza sahasında topu önünde buldu, vurdu, topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi.

Kalan bölümde skor değişmedi ve Fenerbahçe, Gaziantepspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Maçı 2-1 kazanan Fenerbahçe, bu sezon deplasmanda 2. galibiyetini alarak puanını 31’e yükseltti ve Galatasaray-Beşiktaş derbisinin olduğu haftayı değerlendirmiş oldu. 

GAZİANTEPSPOR – FENERBAHÇE
STAT: Kamil Ocak
HAKEM: M. Kamil Abitoğlu

GAZİANTEPSPOR: Karcemarkas, Taşkın (Dk. 66 Oktay), Kecojevic, Kemal, Şenol, Bekir, Medunjanin, Sernas (Dk. 81 Tufan), Serdar, Turgut, Cenk, 
TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman

FENERBAHÇE: Volkan, Orhan (Dk. 46 Semih), Egemen, Bekir, Hasan Ali, Meireles, Mehmet Topal (Dk. 74 Caner), Mehmet Topuz, Kuyt, Cristian, Sow (Dk. 86 Salih)
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut KocamanÜ

GOLLER: Dk. 43 Sernas, Dk. 65 Sow, Dk. 83 Semih
SARI KARTLAR: Dk. 43 Sernas, Dk. 51 Serdar, Dk. 83 Semih

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ