26 Nisan 2024 Cuma

Drogba transferinin perde arkası

Didier Drogba transferinde önemli rol oynayan FIFA menajeri Ceylan Çalışkan, imza sürecinde yaşananları anlattı. Çalışkan, Başkan Ünal Aysal, teknik direktör Fatih Terim ve sportif koordinatör Bülent Tulun’un transfer sürecinde çok önemli mesailer yaptığını söyledi. Çalışkan, “Bu aşamada Bülent Tulun ile Fatih Terim en az 100 kere telefonda görüştüler” dedi. 
 
Terim’le konuşunca
 
Transferin Galatasaray’ın istediği mali şartlarda gerçekleştiğini söyleyen Ceylan Çalışkan, “Drogba önce Başkan Ünal Aysal’la telefonda görüştü. Ardından Fatih Terim’le konuşmak istedi. Sayın Terim’le de görüştükten 10 dakika sonra zaten resmi sözleşmeyi imzaladı” dedi.
 
Drogba’nın çok heyecanlı olduğunu söyleyen Çalışkan, “Oyuncu, ‘Benim hedefim sadece Şampiyonlar Ligi’nde Schalke’yi elemek değil. Kupada sonuna kadar gitmek, Şampiyonlar Ligi Finali’nde kupayı kaldırmak’ dedi. Kendisi futbolu çok özledi. Çin’e para için gittiğini ama futbol oynamayı çok özlediğini belirtti” diye konuştu.
 
Zlatan, Falcao, Drogba
 
Fildişili yıldızın, en geç 12-13 Şubat’ta Türkiye’de olabileceğini aktaran Ceylan Çalışkan, sözlerine şöyle devam etti: “Didier Drogba dünyanın en iyi santrforlarından birisi. Jose Mourinho’nun Drogba’yla ilgili ifadeleri var. Kendisi dünyanın en iyi 5 santrforundan biri olarak Drogba’yı gösteriyor. Bana göre de Zlatan İbrahimoviç ve Radamel Falcao ile birlikte ilk üçte. Gerçekten Galatasaray büyük bir iş başardı” yorumunu yaptı.
- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ