28 Nisan 2024 Pazar

Aybaba – Batuhan kavgası

Beşiktaş’tan ayrılarak İspanya La Liga ekiplerinden Deportivo’ya giden Batuhan’ın ikinci Beşiktaş seferi olaylı bitti.
 
İşte yaşandığı iddia edilen o diyaloglar;
 
Batuhan: Ya hocam, beni tesislerde görünce kafanı çeviriyorsun. Tek kelime etmiyorsun. Çıkıp medya karşısında kötülüyorsun. Buna ne hakkın var? İstemiyorsan yüzüme söyle. İki yüzlülük yapma..
 
Samet Aybaba: Ne dememi bekliyordun. Sana özel hoca (Haluk Duranoğlu) tuttum adam ol diye. Düzelirsin diye bekledim. Ne yaptın? Hiç… Şimdi hocanı da al git!
 
Batuhan: Ben giderim. On kez de geri giderim, yuvaya da dönerim. Ama sana bu gömlek 10 numara büyük geldi! Süren uzun değil kulübün önünden bile geçemezsin.
 
Samet Aybaba: Lan oğlum kapa çeneni ve yıkıl karşımdan! Artık seni buralarda görmek istemiyorum. Git yönetim ile konuş ne halin varsa gör.
 
Batuhan: Gidiyorum. Kapasiten bu işte. Derbiyi kaybedip oynamayan oyuncuyu suçlayıp, oynayan arkadaşları karalaman. Allah seni bildiği gibi yapsın.
 
Kaynak:Fanatik
 
Aybaba’dan yalanlama

Son günlerde bazı basın-yayın organlarında eski oyuncumuz Batuhan Karadeniz ile tartıştığımız ve kavga ettiğimiz şeklinde asılsız haberler yapılmaktadır. Ne adı geçen oyuncu ile ne de takımda yer alan herhangi bir futbolcum ile böyle bir durumun yaşanmadığını ve yaşanma ihtimalinin dahi bulunmadığını kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım.
 
Samet Aybaba
- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ