26 Nisan 2024 Cuma

Chelsea’ye Newcastle çelmesi

Karşılaşmaya ev sahibi takım etkili girdi. Gutierrez ile Cech’in koruduğu kaleyi yoklayan siyah-beyazlılar karşısında Chelsea yavaş yavaş oyuna ortak olmayı başardı. 34’te gelişen atakta Coloccini ile çarpışan yeni transfer Demba Ba kenara alınırken 10 kişi mücadele eden Londra ekibi 41’de Gutierrez’i durduramayınca takımlar soyunma odasına 1-0 ile gitti.

İkinci 45 dakikaya Benitez’in öğrencileri gol için yüklenerek başladı. 55’te Ivanovic’ten aldığı pasta ceza sahası dışından kaleyi gören Lampard harika bir golle skora eşitliği getirdi. Bu dakikadan sonra temposunu iyice arttıran konuk ekip, çaprazda aldığı topta Krul’un uzanamayacağı köşeyi gören Mata 61’de Chelsea’yi öne geçirdi. 

Oyunun kalitesi artmaya devam ederken 68’de hızlı çıkan Newcastle, Mavilileri hazırlıksız yakaladı. Gouffran’ın şutunu Cech çıkarmayı başarsa da, dönen topta boş kaleye kaçırmayan Sissoko skora tekrar eşitlik getirdi.

Karşılaşma bu sonuçla bitecek derken, Fransız golcü tekrar sahneye çıktı. Santon’un pasında topla buluşan Sissoko 90+1’de maçı kazandıran golü kaydetti.

Bu sonuçla Newcastle United 27 puan ile 15. sırada yer alırken, Chelsea 46 puanla 3. sırada yer aldı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ