14 Mayıs 2024 Salı

Eleştirdi kulübeden çıkamadı

Galatasaray’da Burak Yılmaz krizi iyice gün ışığına çıktı. Fatih Terim, Beşiktaş maçında olduğu gibi Bursaspor maçında da yıldız oyuncuyu kadroya aldığı halde oyuna sokmadı.

BURAK’A KÖPÜRDÜ 
Burak Yılmaz’ın Galatasaray’ın hem ara transferde aldığı oyuncuları hem de hocasını eleştirmesi Terim’in kulağına gidince başarılı hocanın Burak Yılmazla görüşerek, “Neden her yerde transferleri ve beni eleştiriyorsun. Bunları benim yüzüme söyleyebilirsin. Transferi ve beni eliştirmek senin işin olmamalı. Bu sana hiç yakışır mı?” diyerek azarladığı öğrenildi. Terim’in bu olaydan sonra Burak’ı cezalandırmak için geçen hafta oynanan Beşiktaş maçıyla dünkü Bursaspor maçında oyuna almadığı öne sürüldü. 

GÖNDERMEYİ DÜŞÜNMEDİK 
Ancak Fatih Terim maçtan sonraki basın toplantısında Burak’la ilgili olarak, “Burak bizim için önemli bir oyuncu. Umut ve Elmander geçen haftayı iyi bitirdikleri için bu hafta da oynadı. Burak 1,2 maç oynamaz 20 maç oynar. Biz Burak’ı hiçbir zaman göndermeyi düşünmedik. Serdar Aziz ile ilgili bir durumumuz olmadığı gibi Burak’ı da göndermek için girişimimiz olmadı” diyerek bu gerçeği gizlemeye çalıştı. Terim Melo için de, “PFDK Melo’ya yapmadığıyla ilgili ceza verdi” dedi. 

MUSLARA YİNE SÜPERDİ
Galatasaray’ın Uruguaylı eldiveni Muslera dün yine süperdi. Yediği golde yapacak birşeyi olmayan başarılı file bekçisi yaptığı kritik kurtarışlarla Sarı-Kırmızılı ekibin en başarılı isimlerinden biriydi. 

BURAK KULÜBEDE İYİCE PASLANDI
Galatasaray’ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz dün yine forma giymedi. Yedek kulübesinde oturan Sarı-Kırmızılı futbolcunun moralinin bozuk olduğu gözlendi. Kulübede zaman zaman arkadaşlarıyla pozisyonları tartışan Burak Yılmaz geçen hafta olduğu gibi maçı kulübede tamamladı. 

HAKAN ŞÜKÜR
BİR SIKINTI OLDUĞU KESİN
Terim’in Burak’ı oynatmamasında bir sıkıntı olduğu kesin. G.Saray 2. yarı rüzgarı arkasına aldığı halde Burak’ı oynatmaması bir sıkıntı olduğunun en büyük kanıtı.

Kaynak: Takvim

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ