Home Futbol Haberleri TFF 1. Lig Rize’yi yabancıları güldürdü

Rize’yi yabancıları güldürdü

rize-yi-yabanc-lar-guldurdu
Hafta içinde teknik direktörü Arif Peçenek’i kaybeden ve moralsız olan Tavşanlı Linyitspor karşısında oyuna etkili başlayan Çaykur Rizespor 30. dakikada devre arası transferinde kadrosuna kattığı Florin Cernat ile 1-0 öne geçti ve bu gol ilk yarının skorunu belirledi. 
 
İkinci yarıda biraz daha diri görünen Tavşanlı Linyitspor dakikalar 61’i gösterdiğinde Mehmet Besler ile eşitliği yakaladı. 59. dakikada Çaykur Rizespor’da oyuna dahil olan yeni transfer Depetris dakikalar 72’yi gösterdiğinde köşe vuruşundan gelen topa yaptığı vuruşla takımını yeniden öne geçirdi. Bu golden 2 dakika sonra bu sefer Cernat’in pasında topla buluşan Arjantinli Depetris topu ağlara gönderdi ve skoru 3-1’e getirdi. 84. dakikadaysa Tavşanlı Murat Yılmaz’ın golüyle durumu 3-2’ye getirip son dakikalar için ümitlense de başka gol olmadı ve mücadele 3-2 Çaykur Rizespor’un üstünlüğüyle noktalandı. 
 
Bu sonuçla puanını 33’e yükselten Yeşil-Mavililer zirve yarışında yeniden iddialı konuma geldi. 
 
Öte yandan maçta zaman zaman Tavşanlı Linyitspor tribünlerinden hefta içinde hayatını kaybeden Arif Peçenek için tezahüratlar yapıldı.
Exit mobile version