26 Nisan 2024 Cuma

Kafkas’ın Trabzon’u farka gitti

Süper Lig’in son 5 haftasında 2 beraberlik 3 yenilgi alan ve hiç galibiyet yüzü göremeyen bordo mavili ekip, Tolunay Kafkas yönetimiyle seyircisi önünde çıktığı ilk maçında galibiyet alarak moral buldu. Trabzonspor en son 14.haftada deplasmanda Gençlerbirliği karşısında 4-0 kazanmıştı.

Maça Olcan, Adrian ve Colman ile etkili başlayan Trabzonspor, defansında büyük boşluklar verdi ama kalede bu sezon çok iyi bir sezon geçiren Onur Kıvrak vardı. 8 ve 10. dakikada Sernas ile karşı karşıya kalan Onur, kalesini gole kapadı.

Bu iki pozisyonun ardından ev sahibinin golü geldi. Soldan gelişen atakta Alanzinho ceza sahasına orta şut karışımı bir top yolladı. Ayağını sokan Adrian Mierzejewski 20. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi.

Kalan anlarda skor değişmeyince bordo-mavililer soyunma odasına üstün girdi.

İkinci yarıya ise Trabzonspor adı gibi fırtına gibi başladı. 46’da Olcan Adın soldan girdi ve Alanziho’yu gördü. Brezilyalı topu ağlara gönderirken de pek zorlanmadı. Ataklarına ara vermeyen bordo-mavililer çok geçmeden üçüncü golü de buldu.

Maçın yıldızlarından Gustavo Colman, şahane paslar sonunda Antep ağlarına topu bıraktı: 3-0. Bu golden sonra kopan oyunda Trabzonspor istediği gibi sahaya hükmetti. 89’da ise oyuna sonrada giren Dorge Rostand’n kafası farkı ikiye indirirken, skoru kaptan Halil Altıntop tayin etti: 4-1.

Trabzonspor, Kafkas yönetiminde ilk galibiyetini alırken, ligde de beş haftalık kazanamama serisine son verdi.

TRABZONSPOR – GAZİANTEPSPOR
HAKEM: Özgür Yankaya
STAT: Hüseyin Avni Aker

TRABZONSPOR: Onur, Celustka, Mustafa, Emerson, Cech, Serkan, Colman, Alanzinho, Mierzejewski, Olcan, Halil
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

GAZİANTEPSPOR:
 Karcamarskas, Şenol, Kemal, Serdar, Kecojevic, Medunjanin, Binya, Sernas, Bekir, Turgut, Cenk
TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ