24 Nisan 2024 Çarşamba

Hatalarımızdan ders çıkaracağız

Özellikle ligde çok kötü sonuçlar alan Fenerbahçe‘de herkes hatanın nerede olduğunu biliyor fakat kimse önlem almıyor. Sarı-Lacivertliler’de hem futbolcular hem de teknik heyet tüm neredeyse olumsuz olumsuz sonucun ardından, “Hatalarımızdan ders çıkaracağız”açıklaması yapıyor. Fenerbahçe‘nin resmi internet sitesinde küçük bir arama yapıldığında da yaşanan bu trajikomik tablo çok açık bir şekilde ortaya çıkıyor. 

HER GÜN DAHA KÖTÜYE 
Otoriteler bu sezon Fenerbahçe‘deki en büyük sorunların konsantrasyon, fizik güç ve taktik anlayış olduğunu belirtirken, ligde 20 hafta geride kalmasına rağmen şu ana kadar hiçbir önlem alınamadı. Özellikle Kocaman‘ın istifadan geri dönmesinin ardından takımın yeniden eski havasına kavuşacağı beklentileri şu ana kadar karşılığını bulamamış durumda. Fenerbahçeli taraftarların da isyan bayrağını açıp Sivasspor yenilgisi sonrası “İstifa”tezahüratı yapması gelinen noktayı gözler önüne seriyor.

3 MAÇTIR BÜYÜK HÜSRAN
Ligde zirvenin 6 puan gerisinde kalan Fenerbahçe’nin en büyük sorunlarından birisi de Kadıköy’deki ezici üstünlüğün sona ermesi. Kanarya seyircisi önünde oynadığı son 3 maçta 2 yenilgi, 1 beraberlik aldı.

SÖZLER UNUTULDU
Aykut Kocaman’ın Karabük maçı sonrası istifa etmesinin ardından özellikle takımın abileri VolkanKuyt, Meireles ve Gökhan Gönül, tecrübeli teknik adamı geri döndürmek için büyük çaba harcamıştı. Hatta bu futbolcuların, “Hocam artık değişeceğiz” sözünü verdikleri belirtilmişti. Fakat 4 yıldızın performansı iyiye gideceğine sürekli düşüyor.

CEKIRGE 20 KEZ SIÇRAYAMAZ
Bu sezon 20 maçta geriye düşülmesine isyan eden Kocaman, “Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar. 20 kez nasıl sıçrasın” diyerek adeta isyan etti

Kadıköy
‘de Sivasspor‘a 2-1 yenilerek kötü gidişi sürdüren Fenerbahçe‘de Aykut Kocaman çok dertli. Tecrübeli hoca, tam 20 maçta geriye düşülmesine adeta isyan etti. SİVAS yenilgisi sonrasında futbolcularıyla toplantı yapan tecrübeli hocanın, “37 maçın 20’sinde geriye düşüyoruz sonra skoru çevirmeye çalışıyoruz. Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar ama 20 kez nasıl sıçrasın” diye konuştu.

TARAFTARDAN TEK FORVET İSYANI
Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyadaki yorumlarda en çok Aykut Kocaman’ın tek forvetli sistemine eleştiri getiriyor. Yapılan yorumlarda Kocaman’ın Webo’nun gelmesine rağmen sistemde ısrar etmesini “Büyük bir ihtihar” olarak yorumluyor.

Kaynak: Takvim

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ