Home Spor Haberleri Futbol Haberleri Aziz Yıldırım’dan Galatasaray’a gönderme

Aziz Yıldırım’dan Galatasaray’a gönderme

aziz-y-ld-r-m-dan-galatasaray-a-gonderme
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi yayın organlarından Fenerbahçe Dergisi’nin 10. yılındaki, Şubat 2013 sayısında yeni bir yazı yayınladı. Yıldırım, yazısında ara transfer döneminde iyi transferler yaptıklarını dile getirerek bu transferler ile gurur duyulması gerektiğini söyledi.
 
Yıldırım, ayrıca ezeli rakipleri Galatasaray’ın Sneijder ve Drogba transferlerine de çok ince bir gönderme yaparak, “tercih sebebi büyük paralar olmayan” futbolcular ile kadromuzu kuvvetlendirdik” dedi.
 
Yıldırım ayrıca, yaptıkları her transferin son kuruşuna kadar vergilendirilmiş olduğuna vurgu yaparak, transferlerin manipülasyondan elde edilen gelirler ile yapılmadığının altını çizdi. Yıldırım, bu açıklamasıyla da sermaye arttırımı nedeniyle bu tartışmanın merkezindeki Galatasaray’ı işaret etti.
 
İŞTE O AÇIKLAMA 
 
“Tüm Fenerbahçeliler bilmelidir ki, bu transferler, son kuruşuna kadar vergilendirilmiş olup; hiçbir şekilde manipülasyonla elde edilen gelirlere dayandırılmamış; Fenerbahçeli’nin alınteriyle gerçekleştirilmiştir. 
 
Şampiyonluk için parıltılı isimleri değil, nasıl çarptığını bildiğimiz yürekleri seçtik…”
Exit mobile version