23 Nisan 2024 Salı

Milli hüsran

Çek Cumhuriyeti karşılaşmaya golle başladı. 3. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Darida’nın pasında ceza alanı içinde topla buluşan Krejci düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0. 
6’da Arda’nın sağ kanattan yaptığı ortada Nuri’den önce topa müdahale eden savunma oyuncuları topu kornere yolladı. Bundan bir dakika sonra Krejci’nin sol kanattan yaptığı ortada ceza alanı içindeki Lafata topa vuramayınca, meşin yuvarlak auta gitti. 

28’te konuk ekip farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda savunma oyuncularının ceza alanı dışına çıkardığı topla buluşan Darida’nın attığı sert şutta ceza alanı içinde Lafata’nın vuruşuyla meşin yuvarlak ağlara gitti: 2-0. 
 
31’de Selçuk serbest vuruşta kaleyi yokladı. Çatala giden topu Lastuvka güçlükle kornere çelince ilk 45 dakika 2-0 Çek Cumhuriyeti’nin üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci devreye Hamit ve Burak’ı oyuna alarak başlayan Abdullah Avcı oyunu değiştirmeyi başardı. Özellikle Arda ve Burak’ın hücumdaki hareketliliği sayesinde pozisyonlar bulan Ay-yıldızlılar fileleri havalandıramayınca oyun sıkışmaya başladı. Umut’u da oyuna dahil olmasıyla Lastuvka’nın koruduğu kaleyi ablukaya aldı. 

Çekler ise hızlı çıktıkları anlarda tehlikeli olmayı başarsalar da skoru değiştirmeyi başaramadılar ve karşılaşmayı 2-0 kazandılar.

TÜRKİYE – ÇEK CUMHURİYETİ 

HAKEM: Björn Kuipers (Hollanda)
STAT: Manisa 19 Mayıs

TÜRKİYE: Onur Recep Kıvrak, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Ömer Toprak, Hasan Ali Kaldırım, Arda Turan, Mehmet Topal, Selçuk İnan, Sercan Saraer, Nuri Şahin, Mevlüt Erdinç
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

ÇEK CUMHURİYETİ Lastuvka, Selassie, Kadlec, Sivok, Limbersky, Krejci, Rosicky, Plasil, Darida, Lafata, Vydra 
TEKNİK DİREKTÖR: Michal Bilek

GOLLER: Dk.  4 Krejci, Dk. 28 Lafata

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ