29 Nisan 2024 Pazartesi

Dortmund şokta 1-4

Milli futbolcumuz Nuri Şahin’in formasını giydiği Borussia Dortmund 21. haftada ummadığı bir mağlubiyet aldı. Hamburg’u konuk eden Dortmund rakibine 4-1 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Nuri Şahin’in 11’de başladığı maç tam anlamıyla sinir harbi şeklinde geçti.

Maç çok hızlı başladı. 17. dakikada golcü futbolcu Robert Lewandowski, takipçiliğini konuşturup Dortmund’u öne geçirdi. Golden 1 dakika sonra ise Artjoms Rudnevs oyuna dengeyi getirdi.

Dakikalar 26’yı gösterdiğinde ise sağ kanattan içeri giren Heung Min Son sol ayağıyla uzak köşeyi topu kesip enfes bir gole imza attı. Dortmund’u öne geçiren Lewandowski, 31. dakikada rakibine sert şekilde girip hakem tarafından direkt kırmızı kart gördü ve ilk yarı 2-1 Hamburg’un üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarının 15. dakikası geride kalırken Hamburglu Jeffrey Bruma kırmızı kartla oyun dışında kalırken, 62’de konuk ekip farkı ikiye yükseltti. Rafael van der Vaart’ın asistinde ikinci kez sahne alan Artjoms Rudvens durumu 3-1’e getirdi. Maçın skorunu ise 89’da Heung Min son tayin etti: 4-1.

Hamburg bu sonuçla zirve yarışı veren Borussia Dortmund’u devirip haftayı 3 puanla kapattı. Borussia Dortmund bu sonucun ardından 39 puanda kalırken, Hamburg puanını 31 yaptı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ