Home Futbol Haberleri Süper Lig Hikmet Karaman destek istiyor

Hikmet Karaman destek istiyor

hikmet-karaman-destek-istiyor
Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Karabükspor karşısında önemli bir 3 puan aldıklarını ve taraftarların takıma itici güç olmaya devam etmeleri gerektiğini söyledi.
 
Yeşil-Beyazlı ekibin yeni teknik direktörü Hikmet Karaman, ligin 21. haftasında deplasmanda oynadıkları Kardemir D.Ç. Karabükspor karşılaşmasına ilişkin değerlendirmede bulundu. Önemli bir takıma karşı deplasmanda önemli bir 3 puan aldıklarını ifade eden Karaman, “Ayaklarımızın yere iyi basması gerekiyor. Ben Bursa’ya rakip takım ile geldiğim zaman sahaya çıktığım an tüylerim diken diken oluyordu. O taraftar, sahanın durumu. ‘Şu taraftara, şu seyirciye bak’ diyordum. Şimdi kendi sahamızda oynayacağız. 12. adam, takımını itici güç olarak devam ettirmeli. Çünkü Elazığspor önemli bir takım. Küme düşmemeye oynayan takımlara karşı oynamak zor. Bu bilinçte olup, bu maçı unutup çalışmalara devam edeceğiz. 6 gün daha var. Ayaklarımızı yere sağlam basıp, emin adımlarla ilerlememiz gerekiyor. Zaman her şeyin ilacı. İnşallah bu ilacı en iyi şekilde kullanıp, emin adımlarla yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu. 
 
“Edu’ya ayrı teşekkür etmek gerekir” 
 
ABD’li oyuncu Maurice Edu’ya ayrıca teşekkür ettiğini belirten Karaman, “Edu’ya ayrı parantez açalım. Gitti, jetlag oldu. Dün gece 11’de geldi. ‘Nasıl hissediyorsun? dedim. Baktım çok yorgun. ‘Sabah kahvaltıda konuşuruz’ dedim. Orada konuştum. Soru işareti vardı. ‘O zaman ısındıktan sonra değerlendirme yapalım’ dedim. Ersel hocaya da Edu’yu gözlemle dedik. Edu da geldi ‘oynarım’ dedi ve bugün maçta verdiği hem taktik anlamda hem de fiziksel anlamda performansına ayrı bir parantez açmak lazım. Takıma hep teşekkür ettik ama Edu’ya da ayrı bir teşekkür etmek gerekir” dedi.
Exit mobile version