19 Nisan 2024 Cuma

Galatasaray’ı yenmeyi çok istiyoruz

Spor Toto Süper Lig’de, Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, bir Galatasaraylı olarak cuma günü oynayacakları maçta, Galatasaray’ı yenmeleri durumunda en çok sevinecek kişinin kendisi olacağını söyledi.
 
İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u, deplasmanda Gekas’ın attığı gollerle 2-0 yenen Akhisar Belediyespor, bir günlük iznin ardından 15 Şubat Cuma günü Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde başladı. 
 
Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan Teknik Direktör Hamzaoğlu, İstanbul Büşükşehir Belediyespor’u yenerek, haftalar sonra bir galibiyetle tanışmanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. 
 
Hamzaoğlu, “Çünkü bu maçı kötü bir sonuç ile bitirmiş olsaydık, bizim için çok süreç başlayacaktı ki hala daha bu süreç devam ediyor. Ama bizim sezon başından beri koyduğumuz bir hedef var. İyi futbol oynayarak bu lige renk katmak ve sonunda da bu ligde kalmayı başarabilirsek, bu, bizim için ve Akhisar için çok önemli. Bunun için gayret ediyoruz. Tabi önümüzdeki yol çok kolay değil, çok zorlu maçlar oynayacağız. Bunlardan bir tanesi de bu hafta sahamızda Galatasaray ile oynayacağımız maç. Rakibimizin takviyeleri oldukça iyi. Ama biz de onlara karşı takım oyunumuzu ön planda tutup, beraber iyi savunma yapıp, yakaladığımız fırsatları gole çevirmeye gayret edeceğiz. İnşallah bunda da başarılı olacağız” dedi. 
 
Takımda Sani ve Serkan’ın hafif sakatlığının sürdüğünü dile getiren Hamzaoğlu, “Çağdaş’ın geçen maçta adalesinde bir çekme olmuştu. Yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlar. Hafta sonuna kadar da başka bir eksiğimiz olmaz inşallah. Galatasaray maçında oynayacak arkadaşlarımız en iyi şekilde Akhisar’ı temsil edeceklerdir” diye konuştu. 
 
Akhisarspor’un, bu zamana kadarki maçlarında gol atamamasının önemli bir eksik olduğunu belirten Hamzaoğlu, “Gekas, büyük ölçüde bu eksikliği tamamlayacak gibi gözüküyor. Bu iki haftada çok önemli goller attı bizim için. Ama Gekas’ın ben geldiği günde söyledim, bugüne kadar atmış olduğu gol ve kariyerine oldukça büyük saygım var. Ama onu buraya getiren şeyin, attığı goller değil, gollerden sonraki arkadaşlarıyla o sevinci paylaşmasıydı. Gekas’ı, iyi bir takım oyuncusu olduğu için almayı tercih ettik ve golcü olup bizim açığımızı kapatacağı için aldık. Bunu da bugüne kadar çok iyi bir şekilde sürdürüyor. İnşallah bundan sonra da devamını getirir. Önemli olan bu. Yoksa bununla kalırsa iyi bir şey değil, önemli olan devamını getirmektir” dedi. 
 
Galatasaray maçının kendileri için çok önemli bir maç olduğunu ve maça dönüm noktası olarak baktıklarını dile getiren Hamzaoğlu, “Bir Galatasaraylı olarak Gasataray’ı yenmek en çok beni mutlu edecektir” diye konuştu.
- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER