19 Nisan 2024 Cuma

Şampiyon olmadan ölmeyeceğim

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Türkiye’de şampiyonluk yaşamadan ölmeyeceğini ve Bursaspor olarak her şeye talip olduklarını söyledi.
Yeşil-Beyazlı ekibin tecrübeli teknik adamı Hikmet Karaman katıldığı bir tv programında önemli açıklamalarda bulundu. Altyapı’dan ilerleyen haftalarda 1-2 oyuncuyu A takıma kazandırmak istediklerini ifade eden Karaman, “Teknik ekip olarak ‘ Elazığ ve Antep maçını oynayalım, bu maçlardan alınacak 6 puan ligdeki hedefimizi belirler’ dedik. Bursaspor her zaman Avrupa kupalarına katılabilmeli. Bursaspor büyük takım artık. Lig şampiyonu olmuş ve üçüncü olmuş. Bundan sonraki planlamanın bu yolda devam etmesi gerekiyor. Önümüz açıksa biz her şeye talibiz. Ben bir kere Türkiye Şampiyonu olmadan ölmeyeceğim. Türkiye Şampiyonu iyi bir takımda olursun ama bana bu da yetmiyor. Avrupa’da da başarı lazım. Timsah Arena’da oynamak için önce Avrupa Kupaları’na gitmelisiniz. Avrupa Kupaları’na katılmıyorsanız Timsah Arena’nın hiçbir önemi yok” şeklinde konuştu. 
 
Sanica Boru Elazığspor maçında Pinto’nun oyundan çıkarken gösterdiği tepkileri değerlendiren Karaman, “Ertuğrul hocada elini uzatmış vermemiş. Onu da izledim. Çıkarken yaptığı beden dili hoş değil. Bende deli bir teknik direktörüm ve affetmem. ‘Hocam çok hırslıydım, 
 
gol atmak istiyordum, oynamak istiyordum’ dedi. Oyuncuyu kaybetmek çok basit. Kazanmak adına her adımı atarım. Hatayı ona söyleyebiliriz. Kabul etmiyorsa o zaman farklı yönlere gideriz. Düşündükleri mantıklıysa birlikte hareket ederiz. Ama diğer taraftan ben antrenörüm sen itaat etmek zorundasın. O zaman Ferdinand da sorar, Musa da sorar. Burası Bursaspor Kulübü. Herkese saygılı olmak zorundasın. Forsell’i çağırdım. ‘İlk başta bağırmalarından alındım ama baktım daha sonra herkese aynı bağırıyorsun’ dedi. Konuştuktan sonra rahatladı ve daha da mücadele etmeye başladı. Okan’a vereceğin dersle Batalla’ya vereceğin ders farklıdır. Bunlar koçluk örnekleridir” diye konuştu.
- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER