26 Nisan 2024 Cuma

Patates arenası

Şampiyonlar Ligi grup maçlarında yağmur nedeniyle ciddi sorun yaratan TT Arena’nın zemini yakın zaman önce yenilenmişti.

Ancak yine bir Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında TT Arenanın zeminini henüz oturmadığı ve oyuncuların her müdahalesinde çimlerin kalktığı gözlemlendi.

Schalke 04 mücaledesi henüz yeni başlamıştı ki oyuncuların koşu yaptığı alanlar bile delik deşik oldu. TT Arena zeminin bu hali adeta patates tarlasını andırdı.

Futbolcu sakatlıklarına yol açmadan Galatasaray yönetiminin biran önce TT Arena’nın zeminine bir çözüm bulması gerekecek.

ZEMİN YENİLENMELİ

Schalke maçı sonrası soruları yanıtlayan Amrabat “Camia olarak her şey güzel yakaladığımız hava güzel tek kötü olan zemin. Düzelmesi gerekiyor.” açıklaması yaptı.

ARENA’DA NELER YAPILMIŞTI?

1 Aralık’ta başlayan Türk Telekom Arena iyileştirme çalışmaları iki etap olarak yürütülmüştü. Projenin ilk ayağında dreneajın yenilenmesi; ikinci ayağında ise serişmiş olan çimlerin bakımı yapıldı.

Yaklaşık 10 haftada tamamlanması öngörülen projeyi 4 haftada tamamlayan ve Beşiktaş ile oynanacak olan maça hazır hale getiren sarı-kırmızılı kulüp, Real Madrid’n de saha hizmetleriyle ilgilenen SIS şirketi ile de oldukça makul şartlarda bir anlaşma yapmıştı.

Hollandalı ve İngiliz uzmanların bulunduğu ekip, TT Arena’nın zeminin altına yeni tahliye borularını yerleştirip üzerine de mıcır serdi. Isıtma sistemin de düzenlenmesinin ardından zemine kum serilerek alt yapı tamamlanmış oldu.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ