16 Mayıs 2024 Perşembe

Ali Dürüst: Schalke’yi yeneceğiz

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Schalke 04 ile oynayacakları maç için çok çalıştıklarını, bu karşılaşmadan galibiyetle çıkacaklarını söyledi.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Almanya’nın Schalke 04 takımıyla 1 – 1’in rövanşını oynamak için Almanya’ya gitmek üzere Atatürk Havalimanı’na geldi. Futbolcular öncesi yöneticilerden bazıları erken saatlerde havalimanında oldu.

RÖVANŞTAN UMUTLUYUZ

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, bu tür maçların iki ayaklı maçlar olduğunu ve ilk ayağını oynadıkları maçın rövanşından ümitli olduğunu söyledi. Schalke 04’le bir maçın ikinci devresini oynamaya gittiklerini belirten Ali Dürüst, şunları söyledi:

GALİBİYETLE AYRILACAĞIZ

“Maçın ilk devresi 1-1 bitti, biliyorsunuz. İkinci devreyi oynamaya gidiyoruz. Bu turu geçmek için elimizden geleni yapacağız. Şansta yanımızda olsun. Geçeceğimize inanıyoruz. Şampiyonlar Ligi’nin havası başka. Türkiye liginde de bir puan avantajı var. Sonuna kadar bu avantajı kovalayacağız. Büyük takımlarda da zaman zaman böyle düşüşler oluyor. Mühim olan lig sonunda mutlu sona ulaşmak. Varımızla, yoğumuzla çalışıyoruz. İnşallah bu maçtan galibiyetle çıkacağız.”

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ