26 Nisan 2024 Cuma

Drogba ve Sneijder ilk 11’de

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Burak Yılmaz, Schalke 04 maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Soruları kabul etmeden önce maçı genel olarak değerlendiren Terim, “Kuralar çekildiğinden beri her gün daha iyiye giden bir Schalke’yle oynayacağız. İstanbul‘daki sonuç Schalke için avantaj. Ciddi bir rakiple oynayacağımızı biliyoruz ancak biz de Avrupa kupalarında tecrübeli bir takımız. Bu tip hallerden çıkmayı çok başardık. Ben futbolcularıma güveniyorumKazanma arzusunu sahada mücadeleye çevirmiş bir takım göreceğimize inanıyorum. Ümit ediyorum direklere değil kale içine doğru vururuz.” dedi.

Sarı kırmızılıların gol silahı Burak Yılmaz ise, “Bizim için buraya gelmek hem gurur verici bir olay. Mücadelemizi sonuna kadar sürdürmek açısından yarın çok önemli bir gün. Galatasaray bugüne kadar Avrupa‘da çok farklı maçlar oynamış bir geleneğin adı. Biz de yarın bu geleneği devam ettirmek istiyoruz. Umarım her şey istediğimiz gibi gider.” ifadelerini kullandı.

Fatih Terim’in diğer açıklamaları şu şekilde;

“Ligde iyi gitmiyoruz son 2 haftadır. Schalke de tam tersi iyi gidiyor. Lig ile Avrupa farklı tabi. Oyuncularımız Şampiyonlar Ligi’nde daha farklı bir konsantrasyon içinde olacaktır.”

“Engin Baytar’ı İstanbul’da bırakıp 19 kişi geldik. Bu gün Dany’yi denedik ama daha son kararımı vermedim. Gençlerbirliği ve ya Eskişehir maçında kayıp yaşamız olabiliriz ama Şampiyonlar Ligi farklı bir platform. Hedefimizi ilk 16 olarak açıklamıştık. Tabi hedefler hiç bitmiyor. Özellikle Galatasaraylılar için. O baskıyı biz grup maçlarında hissettik. Ama görüyoruz ki şuanda daha büyük bir baskı yaşıyoruz. Schalke kim ne derse desin Avrupa’nın en iyi takımlarından biridir. Oyuncularıma haksızlık olur aksini söylemek. Sonuç ne olursa olsun ben takımımla gurur duyacağım ve övüneceğim. Bunu yanlış anlamasın kimse, biz iddialıyız. Büyük konuşmuyoruz ama iddialıyız.”

Bizim için Sneijder önemli bir oyuncu ve yarın oynayacak.

“Burda Alman basını Schalke için ne yazdı ben takip etmedim. Ben bir teknik adam olarak, Schalke’nin son günlerde çok formda olduğunu düşünüyorum. Bizim de Türkiye Lig’indeki performanstan daha iyi olacak diye düşünüyorum. İlk maçın skoru 1-1 olabilir ama oyunun kopma anlarında biz çok net gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Aslında maçtan önce konuşmak çok bir şey ifade etmiyor. Burası Şampiyonlar Ligi, maçın atmosferi çok farklı olacak. Burada soyunma odasına da gireceğiz. O son cinayetten sonra giremiyoruz ya…”

Sonuç olarak elenirsek üzülürüm. Çok üzülürüm.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ