25 Nisan 2024 Perşembe

Barcelona Milan’ı dağıttı

Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında deplasmanda Milan’a 2-0 yenilen Barcelona, rövanş maçında rakibini sahasında ağırladı. Barça, maça çok iyi başladı ve ilk dakikalardan turu istediğini gösterdi. Niang’ın direkten dönen topu, Milan adına gecenin anı oldu. İkinci yarıda istediği golleri de bulan Barça, harika bir dönüşle çeyrek finale uzanmayı başardı.

Milano’daki ilk maçta 2-0’lık büyük avantaj ile Camp Nou’ya gelen Milan daha ilk saniyeden itibaren kendi yarı alanına kapandı. Bütün futbolcularıyla topun arkasına geçip savunmayı düşünen İtalyan ekip, çok geçmeden golü kalesinde gördü.

Paslarla ilerleyen Katalan ekipte beşinci dakikada Messi yayda topla buluştu ve sol ayak ile nefis bir şut çıkarttı. Kalecinin yapabileceği hiçbir şey yoktu.

Golü yedikten sonra da açılmaktan sakınan kırmızı-siyahlılar kontralarla pozisyon buldu. Dakikalar 38’i gösterirken Niang bir topla savunmanın arkasında kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşu direkten döndü. Bir dakika sonra Messi, Iniesta’nın kaptığı meşin yuvarlakla yine yaya yakın noktada buluştu. Sol ayağıyla farkı ikiye çıkarttı.

İkinci yarıda daha açık bir futbol sergileyen Milan, yine de kritik golü yedi. Bir türlü çıkartılamayan top ceza alanında David Villa’nın önünde kaldı. İspanyol golcü düzgün vuruşla skoru 3-0’a getirdi.

Bu noktadan sonra Milan kendisine yetecek tek golü bulmak için daha fazla ileri çıktı ancak sonuç gelmedi. Robinho ve Krkic ile etkili olan Milan son 10 dakikada Barcelona yarı sahasını ele geçirdi ancak gol gelmedi.

Son dakikada ani atağa çıkan takımda Jordi Alba fişi çeken isim oldu. Bu sonuçla Katalan ekip çeyrek finale yükseldi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ