8 Mayıs 2024 Çarşamba

İnter uzatmalarda yıkıldı

İnter ilk maçta 3-0 kaybettiği Tottenham önünde mucizeyi gerçekleştirmeye çok yaklaşmıştı ama uzatma dakikalarında gelen gole engel olamayınca Avrupa’ya veda etmiş oldu.

Inter mücadeleye çok baskılı başladı.

Ev sahibi takımın baskısı sonuç getirdi ve 20. dakikada Palacio’nun pasında Cassano takımını 1-0 öne geçirdi. Inter’in devre sonuna kadar olan baskısı sonuç getirmeyince ilk yarı böyle sona erdi.

İkinci 45 dakikada da etkili taraf ev sahibiydi. 52’de Palacio farkı ikilerken 75. dakikada Cassano’nun serbest vuruşunda Gallas’a çarpan top Tottenham ağlarına gitti ve ev sahibi 3-0’a getirdi skoru.

90+2’de Cassano’nun pasında sol çaprazdan Cambiasso Tottenham ceza sahasına girdi ancak çaprazdan vuruşunda top az farkla auta gidince karşılaşma uzadı.

Uzatmalara da baskılı başlayan ev sahibi Inter olsa da İtalya ekibinin bu baskısı gol için yeterli olmadı. 97. dakikada gelişen Tottenham atağından ceza sahası dışından vurulan şut kaleciden sekti sonrasında ise topu önünde bulan Adebayor skoru 3-1 yaptı. Golden sonra da oyunun hakimi ve baskılı olan taraf ev sahibi Inter’di. 110. dakikada Cassano’nun asistinda Ricardo Alvarez’in kafası skoru 4-1’e getirdi.

4-1’lik skorun ardından Tottenham adını çeyrek finale yazdırmış oldu.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ