29 Nisan 2024 Pazartesi

Mourinho geliyor

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Galatasaray’la eşleşen Real Madrid’de teknik direktör Jose Mourinho’nun Galatasaray’ı izlemek için Türkiye’ye geliyor.

Fatih Terim’de, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki rakipleri Real Madrid’in ligde Santiago Bernabeu’da oynayacağı Mallorca maçını izlemek üzere İspanya’ya gitti.

Mourinho’nun Galatasaray’ın yarın Kayserispor’la deplasmanda yapacağı maçı yerinde takip etmek için Kayseri’ye gelmesi ve Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ile bir araya gelmesi bekleniyor.

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Galatasaray ile eşleşen Real Madrid, Kayserispor Kulübü’ne e-mail ile başvurarak, Teknik Direktör Jose Mourinho ve kendisine eşlik edecek 4 görevli için yardımcı olunmasını, Pazar günü saat 16.30’da oynanacak karşılaşmayı izleyip not alabilmesi için loca tahsis edilmesini istedi.

E-mail’de Galatasaray’ı yakından takip eden Portekizli teknik direktörün Pazar sabahı İstanbul’a geleceği, buradan Kayseri’ye hareket edeceği veya özel uçakla direkt olarak İspanya’dan direkt olarak, öğle saatlerinde Kayseri Erkilet Havaalanı’na geleceği bildirildi. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, uluslararası spor kuralları ve etiği açısından Real Madrid kulübünden gelen istek üzerine teknik direktör Jose Mourinho’yu özel locada misafir edeceklerini belirtti.

Hurma, yaptığı açıklamada, “Sadece Mourinho’ya değil, Galatasaray Kulübü’nün cezalı durumdaki Teknik Direktörü Fatih Terim’e de ayrı bir loca ayırdık. Uluslararası etikler, ülkemiz ve Galatasaray’ı doğru temsil etmek adına Real Madrid’in teknik direktörüne Kayseri’de kaldığı sürece ev sahipliği yapacağız” diye konuştu.

İspanya takımının teknik direktörünün maçtan sonra da özel uçakla Kayseri’den Madrid’e hareket edeceği, bu arada Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’le de bir görüşme yapacağı bildirildi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ