17 Mayıs 2024 Cuma

Falcao – Torres takası

Atletico Madrid’de yıldızlaştıktan sonra Premier Lig’e Liverpool formasıyla transfer olan Fernando Torres, 2011’de Chelsea’ye geçerek, hayal kırıklığı yaratmıştı. Chelsea’de gösterdiği performansla da tutunamayan Torres, yeniden Atletico Madrid’e dönme hazırlığında.

Chelsea’de beklenen performansı sergileyemeyen Fernando Torres, devre arasında Demba Ba’nın da gelişiyle ikinci plana itildi. 2014 Dünya Kupası yeniden çıkış arayan İspanyol golcü, eski takımı Atletico Madrid’e dönüş hazırlığında. Atletico Madrid’in de Radamel Falcao’nun ayrılma ihtimalini düşünmesi nedeniyle alternatif aramaya başlaması, bu transferin olma ihtimalini yükseltiyor.

Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone de Torres’in transferi hakkında olumlu konuşarak, gündemi değerlendirdi. “Fernando Torres, Atletico Madrid’i iyi tanıyor. Zamanında aynı takımda da oynamıştık. Ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu söylememe gerek yok.” diyerek transfer için mesaj verdi.

FALCAO-TORRES TAKASI

İngiliz ve İspanya’da bazı gazetelerde çıkan haberlere göre de Radamel Falcao’yu yakından takip eden Chelsea’nin takas yoluyla bu transferi yapacağı ve Atletico Madrid’e Torres’i önereceği iddia ediliyor.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ