18 Nisan 2024 Perşembe

Şampiyonlar Ligi’ni kazanabiliriz

Galatasaray‘ın yıldız golcüsü Drogba, geçen sezon kaldırdığı Şampiyonlar ligi kupasını yine kaldırma imkanı olduğunu belirterek, “İnancımız bizi bu noktaya taşıdı. Futbol kariyerimde bir basamak daha atladım. Şampiyonlar Ligi’nde tekrar forma giymek büyük bir zevk. Beni en çok mutlu edende maçtan önce Şampiyonlar Ligi müziğini tekrar duymak. Geçtiğimiz yıl kupayı kaldırmak kariyerim açısından en önemli andı. Sorun şuydu ki bu deneyimi, Şampiyonlar Ligi kupasını kazandıktan sonra ki kutlamaları bir daha yaşayamayacağımı düşünüyordum. Fakat şimdi bunları tekrar yaşamak için bir fırsatım daha var” dedi.

Drogba, geriye dönüp baktığında futboldaki yükselişinden mutluluk duyduğunu belirtirken, ancak hala geliştirmesi gereken konular olduğunu söyledi ve ” Hergeçen gün futbolumu geliştirmek için asla durmam. Umarım oyunumu bir çok farklı alanda geliştirim. Mesela şu anda hava hakimiyeti konusunda kendimi geliştiriyorum” diye konuştu.

Fildişili yıldız golcü Galatasaray için de “Galatasaray Avrupa’nın kıymetli takımlarından biri. Daha önce UEFA Kupası’nı kazanmış bir takım ve her gün kendini geliştirmeye devam ediyor. Bu heyecan verici” ifadelerini kullandı.

Kaynak: TRTSPOR

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER