24 Nisan 2024 Çarşamba

Sabah sınav akşam milli maç

Perşembe günü deplasmanda İngiltere’ye karşı U-19 Milli Takım formasını giyen Salih Uçan, cuma günü U-20 Milli Takım kampına katıldı; dün sabah üniversite sınavında ter döktü, salondan çıkıp, Ay-Yıldızlı ekibin Portekiz maçında sahaya çıktı.
 
Sezon başında Bucaspor’dan geldiği Fenerbahçe’de kimsenin beklemediği bir gelişme gösterip, ünlü yıldızların arasından sıyrılarak formayı kapan Salih Uçan’ın hayatı büyük bir koşuşturmaca içinde geçiyor. Bir yandan Fenerbahçe’deki antrenman ve maçlar, diğer yandan U-19 ve U-20 Milli Takımları’nın maçları ve üstüne okul hayatı. İşte genç oyuncunun son 4 günde yaşadıkları. U-19 Milli Takım kadrosuna çağrılan Salih, 21 Mart Perşembe günü Telford’da İngiltere Milli Takımı’yla oynanan maçta forma giydi. Türkiye dönüşü, diğer oyuncular evlerine dağılırken, o, U-20 Milli Takımı’nın 22 Mart Cuma günü saat 17:00’de başlayan kampına katıldı. Cumartesi günün kafasını dinledi genç oyuncu. Çünkü 24 Mart Pazar günü yani dün üniversite sınavı vardı. Sabah erkenden salonda yerini alan Salih, üniversite sınavında saatlerce ter döktü. Sınavın okulla ilgili olan kısmı bitmişti ama birkaç saat sonra bu kez futbolla ilgili olanı bekliyordu kendisini. Salondan çıkıp, U-20 Milli Takım kampına döndü ama orada fazla kalmadı. 
 
Bir gün sonra yine maç var
 
Çünkü Ay-Yıldızlı ekibin saat 16:00’da BJK İnönü Stadı’nda Portekiz ile hazırlık maçı vardı. Salih bugünü yine kampta geçirecek. Çünkü U-20 Milli Takımı’nın yarın saat 18:00’de Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Portekiz’le bir maçı daha var. Genç yıldız, buradan Fenerbahçe’ye dönecek ve takımıyla Akhisar Belediye ile hafta sonunda oynanacak maçın hazırlıklarına başlayacak.
 
Kaynak: Fanatik
- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ