29 Nisan 2024 Pazartesi

Sisteme uymayan kurtarıcı

Abdullah Avcı, daha önceki maçlarda inatla yedek beklettiği Selçuk İnan’a sarıldı. Andorra maçında kilidi açan yıldız oyuncu Macaristan karşısında da tecrübeli hocanın en büyük kozu.
 
A Milli Takımımız’ın teknik direktörü Abdullah Avcı, Selçuk İnan’ı önceki maçlarda oynatmayarak büyük tepki çekmiş, kaybedilen puanlar sorası bu gündemi sarsmıştı. Ancak Avcı inat edip Selçuk’u genelde oynatmayarak, kenarda tutmuştu. 
 
Polemiğe girmedi
 
Bu kez işler değişti, Abdullah Avcı genç oyuncuya sarıldı! Andorra maçında kilidi açan adam olan başarılı oyuncu yarınki, Macaristan maçı öncesi yine teknik heyetin en büyük kozu olacak. Emre’nin sakatlanması ile birlikte orta alanda forma şansı bulan Selçuk bu konuda yorum yapmaktan kaçınırken, “Ben her maç oymayacak gibi hazırım. Yedek kalmayı kimse istemez. Görev verildiğinde en iyisini yapmak adına sahada oluyoruz. Bu kimseye özel bir durum değil. Her oyuncu için geçerli. Macaristan ile çok kritik maça çıkıp kazanacağız. Artık sadece bu maçı düşünüyoruz” diyerek polemiğe girmedi.
 
Kaynak: Fanatik
- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ