19 Nisan 2024 Cuma

Galatasaray’da mektup depremi

Projeler müdürü Coşkun Peküstün’ün yazdığı mektupta, “Yıldırım Ören ile birlikte Donbass Arena’nın zemin ve ısı sistemlerini görmek için Ukrayna’ya gittik. Aşırı alkol tüketen Ören, stadı gezmek yerine aleme gitti. Hiçbir iş yapmadan geri döndük” dedi.
 

İŞTE O MEKTUPTA YAZANLAR:

“Dommas Arena’daki ısı sistemini görmek üzere, stadımızda aynı uygulamayı yapacak olan Gogas Almanya ve Türkiye temsilcilerinin davetlisi olarak Ukrayna’ya 3 kişilik Galatasaray ekibi olarak bir seyahat yaptık. Üzülerek söylüyorum kulübümüzde 3 ay önce stat ve tesisler müdürü olarak göreve başlayan Yıldırım Ören, Galatasaray Kulübü’nü seyahat sırasında gerektiği gibi temsil edememiştir. Problem bana İstanbul’dayken Yıldırım Ören, seyahete Galatasaray adına sadece kendisinin katılacağını bildirmesi ile başlamıştır. İtirazım üzerine benim ve Reha beyin de katılması uygun görülmüştür. Aynı şekilde Yıldırım Ören, Gogas’tan seyahetinin 3 gün uzatılmasını talep etmiş. Ne varki bunu Gogas seyahat dönüş biletinin kullanılarak yapılmasını istemiştir. Yıldırım Ören, İstanbul Havalimanı Vıp salonundan başlayarak uçak, otel ve davetli olarak gittiğimiz her yerde aşırı şekilde alkol almış ve üste başa alkol dökülmesi gibi hoş olmayan bazı durumlar yaşanmıştır. Kendisinin nargile merakı yüzünden günlük program aksamıştır. İlk akşam otelde aşırı alkol tüketimi ve nargile faslından sonra sıra hanım faslına gelmiş ve bu konuda ekipteki bazı gençleri gece kulüplerine gitmeye ikna etmeye çalışmış, fakat ortadan aniden kaybolmuştur. Masadakilere, “Ben dışarı çıkıyorum ya da odama çekiliyorum” nezaketini göstermemiştir. Ertesi sabah stat turunda alkol etkisini gösterince kendisini iyi hissetmediğini ve otele dönmek istediğini belirtmiş ve bunun üzerine tur süresi kısaltılmıştır. Maça gideceğimiz akşam “Ben nargile ısmarladım siz gidin” deyip ancak maçın ikinci yarısında stada gelebilmiş ve bir Alman hanıma takıldığını söylemiştir. Bu nedenle maçtan önce ısıtma sistemi operasyon halindeyken Almanlarla birlikte statta yaptığımız ölçüm ve değerlendirmelerde bulunamamıştır. Türkiye’ye döndüğünde ise sanki oradaymış gibi raporları hazırlayıp dağıtımını yapmıştır. Bütün bunların kulübümüzü temsil eden kişilere yakışmayacak davranışlar olduğunu düşünüyorum. Bu durumlar, yurt dışında arkadaşlar arasında bir maç izleme organizasyonu olsaydı belki kabul edilebilirdi. Ama önemli bir proje uygulaması gerçekleştirecek bir Alman firmasının davetlisi olarak Galatasaray’ı temsilen giden kişilerin çok daha hassas ve bilinçli davranmaları gerekirdi diye düşünüyorum. “ 

Yönetim Kurlu konuyu araştırmaya başladı
 
Yıldırım Ören’in hiçbir iş yapmadan İstanbul’a döndüğünü de iddia eden kongre üyesi, “Sanki stadı incelemiş gibi raporlar hazırlayıp dağıtımını yaptı” ifadesini kullandı. Mektubun yönetimde büyük bir şok yarattığı belirtiliyor. Gerekli araştırmanın yapılmasının ardından kesin kararın alınacağı öğrenildi. 
 
Yönetim şahitleri dinleyecek
 
İddiaları incelemeye alan yönetimi, olaylara şahit olduğu belirtilen Reha Türkoğlu ve Gogas Türkiye Temsilcisi İlhan Atadeniz ile görüşeceği öğrenildi.
- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER