28 Mart 2024 Perşembe

Abdullah Avcı ile devam edilmeli

Yılmaz Vural şöyle konuştu: “Artık bu turnuvada başarılı olamadık. Matematiksel şansımız var, ama başarısızlığı da görmemiz gerekiyor. Ortaya konan performans maalesef iç açıcı değil. Sokaktaki herkes de böyle düşünüyor. Hocamız, oyuncularımız çok değerli insanlar. Hepsinin çok üzgün olduğunu düşünüyorum. Hepimiz üzgünüz. Brezilya’da Türkiye’yi izlemek isterdik. Geçmiş olsun demekten başka yapacak bir şey yok. Turnuvalar bitmez. İki senede bir büyük turnuvalar düzenleniyor. Biz bu turnuvada başarısız olduk. Önümüzdeki turnuvalara bakacağız.”

Tecrübeli teknik adam, “Avcı gitsin, Ertuğrul Sağlam gelsin haberleri yazılıyor. Bu iddialar hakkında neler söylersiniz?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Ertuğrul Sağlam’a sormak lazım. Adı geçiyorsa kulislerde demek ki layık görülüyor. Başarı-başarısızlık bir yerde durma ya da durmamanın kriteri oluyor Türkiye’de. Bana sorsanız bu turnuva bitti. Seçicilerin ‘devam edelim mi etmeyelim mi’ diye düşünmesi lazım. ‘Başarısızlık ülke futbolunun genel durumu mu’ diye sormalılar.”

Abdullah Avcı ile devam edilmeli

Son tahlilde Abdullah Avcı ile devam edilmesi gerekir diye düşünüyorum. Ben millilerin başarısızlığının ardından leş kargası gibi davranmam. Bütün Türkiye, Macaristan karşısında elde edilen sonuç nedeniyle üzülürken, milli takım için kendi durumumu öne çıkaracak değilim. Bunu yapmak leş kargası gibi davranmak olur.”

Kaynak: Eurosport

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER