28 Mart 2024 Perşembe

Avcı’yı eski yardımcısı vurdu

Abdullah Avcı ile iletişim içinde olmadığını ifade eden Arif Erdem, “Andorra ve Estonya’yı yenerek Dünya Kupası’na gedeceğim diyorsan sen hayal görüyorsun o zaman” dedi.
 
YOLDAN GEÇEN BİRİ GELSE
 
Arif Erdem “Yoldan geçen birini teknik direktör yapsan sabretsen bundan kötü bir durum olmaz” dedi.
 
İşte Arif Erdem’in açıklamaları;
 
“Hocayla konuşmuyorum. Ne zamandır da görmüyorum. Milli takıma gittikten sonra diyaloglarımız çok farklı değildi. İkimizinde de çizgisi belli. Çok fazla diyalog içinde olan birisi değilim. O kendi yolunu çizdi ben kendi yolumu çizdim. Şu an gelinen nokta bana göre olumsuz. Abdullah hoca çıkış yapan bir teknik direktör olabilir ama şu an çizdiği çizgi kimseyi memnun etmiyor”
 
MİLLİ TAKIMA HOCA OLMAK KOLAY DEĞİL
 
“Milli takıma teknik direktör olmak kolay değil. Bu tepkilere göğüs germek lazım.
Belediye takımını baz almamak lazım. Kimse kimseye karışmaz, herkes işini yapar son derece kurumsal ve rahat bir kulüp. Hiç bir baskı yok. Milli takımdan herkes başarı bekliyor. Futbolda iddialı konuşmayı asla sevmem. Spor sonuçta. Avcı geldiğinde “Ben Dünya Kupası’na direk katılacağım” dedi. 
 
Keşke bunu demeseydi. Bu iddialı bir kelime. Bunu herkes bir şekilde söyleyemez. Futbol bu. “Bana sabır lazım” deseydi tüm ülke farklı gözle bakardı o zaman
 
ROMANYA VE MACARİSTAN İLE KIYASLAMAM
 
“Hiçbir zaman futbolda kesin konuşmak yoktur. Temkinli olmak lazım. O yüzden bu kadar iddialı yorumların ardından Andorra’yı Estonya’yı yenip ben gidicem diyorsan sen hayal görüyorsun o zaman. Burada futbolcuların da hatası var. Sahaya sürülen ilk 11 sahaya yüreğini koymalı. Milli formayı taşımak kolay değil””
 
ALPER İYİ OYNARKEN ÇIKTI
 
“Alper Potuk çok iyi oynarken çıktı. Nuri Şahin’den çok daha etkiliydi. Son dakika oyuncu değişikliğini anlam veremiyorum. Kerim çok yetenekli bir futbolcu. Ama son 2 dakikada top bile değmedi ayağına. 
Temel hatalı kişi hoca olarak değerlendiriyorum. Bunu tüm ülke böyle değerlendiriyor”
 
AVCI YETERLİ Mİ?
 
“Abdullah Avcı kötü bir teknik adam diyemem. Genç istekli arzulu. Yeterli mi bunu tartışırım. Belediye 6 sene ve  U17 Milli takımı.  Başka bir deneyimi yok.  Abdullah Avcı gibi bir teknik direktön getiriyorsan oluşacak olumsuzlara göğüs germek lazım”
 
DAHA KÖTÜ OLMAZ
 
“Yoldan geçen bir kişi bile alsan teknik direktör olarak koysan hadi sabredelim desen bu durumdan başka bir durum oluşabilir mi? Oluşamaz. Doğru bildiğimi hiç çekinmeden söylerim. Milli takımın Andorra’yı bile yenerken zorlandık”
 
Kaynak: Radyospor – Senad Ok
- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER