Home Spor Haberleri Futbol Haberleri Fenerbahçe’de hedef Serdar Taşçı

Fenerbahçe’de hedef Serdar Taşçı

fenerbahce-de-hedef-serdar-ta-c

Gelecek sezonun kadrosu için kolları sıvayan Fenerbahçe, Stuttgart’ta forma giyen Serdar Taşçı’yı transfer listesine aldı. Almanya’nın en çok okunan gazetelerinden Bild’in haberine göre Fenerbahçe, Galatasaray’ın da devrede olduğu 25 yaşındaki savunma oyuncusuyla temasa geçti. Sarı-Lacivertliler’in, Türk asıllı Alman oyuncu için 5 milyon Euro önerdiği ileri sürüldü. Almanlar’ın haberinde transfer iddialarıyla ilgili açıklama yapan Serdar’ın da, “2014’e kadar sözleşmem var. Ancak bu transfer sezonunda iyi bir teklif gelirse değerlendirebilirim” dediği ifade edildi.

Galatasaray’ın da ilgilendiği genç stoper için Aykut Kocaman’ın mutlaka alınmalı raporu verdiği iddia ediliyor.

Serdar Taşçı’dan trasnfer haberlerine yalanlama

Alman basınından Bild’e açıklamalarda bulunan Serdar Taşçı hakkında Fenerbahçe’ye transfer olacağına dair spekülasyonları reddederek; “Kulübümle 2014’e kadar olan bir sözleşmem var. Sözleşmem olduğu sürece ayrılmayı düşünmüyorum. Bu yaz transfer sezonunda kulübümde kalacağım” açıklamasını yaptı.

Bild’e konuşan bir diğer isim olan Stuttgart teknik direktörü de bu haberlerin tamamen spekülasyon olduğunu ve 25 yaşındaki oyuncunun takımda kalacağını belirtti.

Exit mobile version