8 Mayıs 2024 Çarşamba

Fenerbahçe’den Salih isyanı

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Salih Uçan’ın önceki günkü sakatlık haberi camiayı üzüntüye boğdu, Sarı-Lacivertli teknik heyeti de harekete geçirdi. U20 Milli Takımı’nın Portekiz ile oynadığı maçta sakatlanan Salih’in sağ bacak alt adale ön tarafında yırtılma ve kanama olduğu tespit edilmişti. 19 yaşındaki futbolcunun ilk müdahalesinde ligdeki Akhisar ile Avrupa’daki Lazio maçlarında oynayamacağı belirtilmişti. Ancak dün yapılan açıklamada genç futbolcunun ligin 28. haftasındaki Orduspor karşılaşmasına da yetişemeyeceği ifade edildi.

KOCAMAN’DAN TEPKİ

Fenerbahçe de bu duruma hayli tepkili. Özellikle genç oyuncuların futbol yaşantılarında bu tip durumların çok tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini düşünen sağlık ekibi milli takım doktoru Piyer Arzuman’dan bilgi istedi. Arzuman’ın “Gerekli işlemler yapıldı” yanıtı ise bardağı taşırdı. Aykut Kocaman da bu duruma çok sinirlenirken, “Bu futbol ikliminde sorunlar var. Genç bir oyuncu parladığında hemen gökyüzüne çıkarıyoruz ama işin altyapısına hiç bakmıyoruz. Salih’in yaşadığı bu durum genç futbolculara ne kadar değer verdiğimizin göstergesi! Bu mu gençlereverilen değer?” diye tepki gösterdi.

ÖRNEK HOLLANDA

Salih Uçan’ın başına böyle bir talihsiz olay geledursun Hollanda’nın bu konudaki tutumu adeta parmak ısırtıyor. Hollanda Milli Takımı sağlık ekibi Kuyt için sakatlansın sakatlanmasın her milli maçın sonunda sağlık raporunu Fenerbahçe’ye iletiyor. Fenerbahçe sağlık ekibi de bu raporların aynısını milli takımdan alabilmek için girişimde bulunacak.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ