26 Nisan 2024 Cuma

Gaziantep ilk yarıda kazandı

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Gazinatepspor ile Eskişehirspor karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip ilk yarıda Medunjanin ve Cenk Tosun’un attığı gollerle sahadan 2-0 üstün ayrıldı.

6. dakika soldan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Haris Medunjanin, önce Servet’i, daha sonra Diego’yu geçip şık bir vuruşla takımını öne geçirdi.

Hız kesmeyen Gaziantep’te bu kez sahne Cenk Tosun’undu. Sağdan ceza sahasına giren golcü futbolcu, Boffin’i mağlup etti: 2-0.

İlk yarı 2-0 kırmızı-siyahlıların üstünlüğüyle geçilirken, ikinci 45 dakikada konuk ekip istekliydi. Atdhe Nihiu ve Veysel Sarı’yı oyuna süren Ersun Yanal’ın ekibi istediği golü bir türlü bulamadı.

İkinci yarıda isa daha istekli bir Eskişehirspor vardı. Necati Ateş, Nuhiu ve Erkan Zengin gibi etkili ayaklaruyla farkı azaltma fırsatları yakalayan konuk ekip buna rağmen aradığı golü bulamayınca karşılaşma Gaziantepspor’un 2-0 üstünüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla Gaziantepspor 35 puana yükselirken, galibiyet hasreti 6 maça çıkan Eskişehirspor 36 puanda kaldı.

GAZİANTEPSPOR: 2 – 0 :ESKİŞEHİRSPOR

STAT: 
Kamil Ocak
HAKEM: Mehmet İlker Coşkun

GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Şenol, Medunjanin, Bekir, Sernas (Dk. 85 Kecojevic), Kemal, Serdar Kurtuluş, Cenk (Dk. 75 Kouemaha), Binya, Taşkın, Wilton (Dk. 42 Traore)
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Uygun

ESKİŞEHİRSPOR:Boffin, Diego, Dede, Alper, Mehmet, Erkan (Dk. 76 Özgür), Kamara, Necati, Akaminko, Servet (Dk. 59 Veysel), Cauzico (Dk. 46 Nuhiu)
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

GOLLER: Dk. 26 Medunjanin, Dk. 37 Cenk (Gaziantepspor)

SARI KARTLAR: Dk. 38 Serdar Kurtuluş, Dk. 45 Sernas, Dk. 82 Karcemarskas (Gaziantepspor), Dk. 71 Alper, Dk. 82 Necati (Eskişehirspor)

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ