20 Nisan 2024 Cumartesi

Rıza Çalımbay istifa etti

Spor Toto Süper Lig’de 3-2 kazandıkları Orduspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Rıza Çalımbay, maçı kazandıkları için mutlu olduğunu ancak taraftarın tepkisine çok üzüldüğünü ifade etti. Rakibin ikinci golü öncesi topu kaptıran Hayrettin Yerlikaya aleyhine tezahüratlar yapıldığına değinen Çalımbay, 2-1 geride oldukları dakikalarda bazı taraftarların da kendisini istifaya çağırdığını söyledi. 
 
Bunu hak etmediklerini dile getiren Rıza Çalımbay, şöyle konuştu:
 
”Burada her şeyimizi veriyoruz, gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Birçok teklif gelmesine rağmen ‘Sivas’ı yarım bırakmayız’ diyerek, her türlü fedakarlığı yapıyoruz. İşin en üzücü yanı; daha maç bitmeden istifa çağrısı, oyuncuya bağırma, futbolcuları yuhalama… Tribünde benim yüzümden kavga etmeler. Bir grup taraftar ‘istifa’ diyor, bir grup beni koruyor. Öyle tatsız, tuzsuz şeyler. Biz bunları hak etmiyoruz. Buradan tatlılıkla ayrılmak istiyorum. Sivaslıyım, Sivas’a kırgın değilim.”
 
Yaşananlar nedeniyle çok üzgün olduğunu belirten Çalımbay, görevi bırakmaya karar verdiğini, takdirin yönetimde olduğunu bildirdi.
 
İSTİFADAN VAZGEÇİRDİLER

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Orduspor maçının ardından görevi bıraktığını açıklayan teknik direktör Rıza Çalımbay’ın, bu kararından vazgeçtiğini söyledi.
 
Otyakmaz, yaptığı açıklamada, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, teknik direktörleri Çalımbay’ın görevi bırakma kararı alması üzerine dün gece yönetim kurulunun toplandığını bildirdi.

Toplantıda konuyu değerlendirdiklerini ifade eden Otyakmaz, ”Bırakma niyeti vardı. O niyetinden vazgeçti. İstifa söz konusu olmadı. Bu konuyu tamamen kapattık. Daha yapacak çok işimiz var” dedi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ