28 Mart 2024 Perşembe

Trabzon nefes aldı

Ligde üç maçtır kazanamayan ve düşme hattına yaklaşan Trabzonspor, evinde Antalyaspor’u konuk etti.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanan mücadelede ev sahibi ekip Trabzonspor, MP Antalyaspor’u 2-0′lık üstünlükle geçti.

Maça hızlı başlayan Trabzonspor 4. dakikada Volkan Şen ile gole yaklaştı. İştahlı bir şekilde baskısını sürdüren bordo-mavililer, 27’de golü buldu. Alanzinho’nun pasında, ceza alanı içindeki Henrique, topu sağ çaprazdaki Volkan’a aktardı. Volkan’ın yakın mesafeden şutunda kaleci Hakan’ın müdahalesine karşın top filelerle buluştu ve Trabzonspor öne geçti.

İlk yarı 1-0 Karadeniz temsilcisinin üstünlüğüyle geçilirken, ikinci 45 dakika tempolu başladı. 53’te Henrique farkı ikiye çıkarma şansını kaçırdı. 1 dakika sonra ise Isaac Promise oyuna dengeyi getiremedi.

Oyunun son bölümlerine doğru tempo düşerken, 81’de Volkan Şen’in yerine maça dahil olan Yasin Öztekin, 1 dakika sonra ceza sahasında topla buluştu ve Trabzonspor’u rahatlatan golü buldu.

Üç hafta sonra galibiyetle tanışan Trabzonspor puanını 34’e çıkardı ve küme düşme potasından uzaklaşma yolunda kritik bir galibiyet aldı. Üstüste üçüncü lig maçından da yenilgiyle ayrılan Antalyaspor ise 37 puanda kaldı.

STAT: Hüseyin Avni Aker

HAKEM: Süleyman Abay

TRABZONSPOR: Onur, Celustka, Bamba, Mustafa, Cech, Zokora, Soner, Halil, Alanzinho, Volkan, Henrique
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

MP ANTALYASPOR: Hakan, Koray, Deniz, Musa, Mehmet, Murat, Aissati, Uğur, Tita, Isaac, Diarra
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

Sarı Kart: 
Dk. 33 TitaDk. 78 Bamba
Goller:
 Dk 27 Volkan Şen, Dk. 82 Yasin

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER