10 Mayıs 2024 Cuma

Kartal Mersin’den havalandı

Son 2 maçında 5 puan kaybeden Beşiktaş, Mersin İY engelini 2-1’le aşarak zirve takibine devam etti. Mersin ise kümede kalma umutlarını iyice azalttı.

32. dakikada gelişen Beşiktaş atağında topla buluşan Olcay, pasını Fernandes’e verdi. Bu futbolcunun şutunda top ağlarla buluştu.

Ancak ev sahibi golden sonra oyundan kopmadı. 40. dakikada kazanılan serbest atışta Culio iyi ortaladı ve Nobre skoru eşitledi. İlk yarı bu golle 1-1 sona erdi.

İkinci 45 dakikaya iki takım da etkili başladı. Beşiktaş’ta Fernandes’in kullandığı kornerde 51. dakikada Nobre ters bir vuruş ile topu kendi ağlarına yolladı. Golden sonra Beşiktaş biraz daha kendi sahasına çekilip hızlı hücumlarla gol ararken, Mersin ise topu rakip yarı alana taşımasına rağmen pozisyon üretmekte zorlandı.

Golden sonra oyunu rölantiye almayı başaran Beşiktaş, maçı 2-1 kazanmayı başardı. Böylece puanını 46’ya çıkaran siyah beyazlılar, zirve takibine devam etti. 21 puanda kalan Akdeniz ekibinde ise işler biraz daha zorlaştı.

MERSİN İDMANYURDU – BEŞİKTAŞ :1-2

STAT: 
Tevfik Sırrı Gür
HAKEM: Abdullah Yılmaz

MERSİN İDMANYURDU: Bicik, Tanju (Dk. 85 Can), Ivan, Aydin, Mitrovic, Murat, Lawal (Dk. 52 Ben Yahia), NDuka, Culio, Burhan, Nobre
TEKNİK DİREKTÖR: 
Hakan Kutlu

BEŞİKTAŞ: McGregor, Hilbert, İbrahim Toraman, Ersan, Gökhan, Veli, Necip (Dk. 61 Oğuzhan), Olcay, Fernandes, Niang (Dk. 85 Escude), Almeida (dk. 14 Holosko)
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

SARI KART: Dk. 17 N’Duka, Dk. 21 Murat, Dk. 34 Aydın, Dk. 53 Ben Yahia 
GOLLER: Dk. 32 Fernandes, Dk. 40 Nobre, Dk. 52 Nobre KK

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ